I kutinska Petrokemija žrtva prepucavanja HDZ-a i Mosta

Naslovnica Forum Komentari članaka I kutinska Petrokemija žrtva prepucavanja HDZ-a i Mosta

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kakve sada veze ima ovo dvoje?
Petrokemije je pod SDP-om imala 200 mil kn vrijednost. Onda je nisu htjeli prodati sve do danas kada vrijedi 1 Kn.

hahahaha
Ovaj Poslovni stvarno postaje sve neozbiljniji portal, ne baš business.hr ali kao se ovko nastavi… Baš su HDZ i Most krivi, da je došla uprava Borealisa ne bi se ništa u jednom kvartalu promijenilo nakon vladavine Klauškog i vrsnih stručnjaka iz HNS-a.

Samo vi dajte kupcu 75% pa da može samostalno donositi odluke i jako brzo ćete izaći iz ove priče. Najbolje bi bilo da PPD (koja god je stvarno priča iza njih) oprosti 300 milijuna kuna za 50% pa da im i dalje stopiraju sve što se može stopirati. A vidimo da CERP pod Bobanom nastavlja u istom tonu kao i za Pejnovića, HTPK i SUNH su ili po narudžbi ili će biti fijasko, dakle ili neznanje ili nepoštenje da se sve napravi uredno preko tržišta.

Poslovni, primite se konačno istraživačkog novinarstva i prije objave članka dajte nekome malo upućenijem da to pogleda.

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

ValueWalk, nije Klauški, nego – Klaus. 🙂

Eto upropastili je most i ADZ,a do sada su u ovoj spalionici cvjetale ruže. Koliko je dividendi isplatila ova spalionica. Vratite nam HNS i SDP pa da opet u spalionici krenemo starim stazama slave i revolucije.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

New Report

Close