Kako se do prvog milijuna u Hrvatskoj na pošten način može doći i u kraćem roku

Naslovnica Forum Komentari članaka Kako se do prvog milijuna u Hrvatskoj na pošten način može doći i u kraćem roku

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ako je 12 godina uspjeh (sorry decki iz nabava.net, vi ste kraljevi, ciljam na nesto drugo) onda komparirajte slicne “uspjehe” s drugim zemljama gdje se to mjeri u 4-5 puta kracim razdobljima uz mnogo vece financijske efekte.
e jesmo zimbabve u mp3!

Kroz ratno stanje,pretvorbu i privatizaciju. I to ne do jednog milijuna nego do vise njih. Najbezbolniji nacin.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Ako je 12 godina uspjeh…?
Može se zaraditi prvi milion puno prije.
Kako ?
Ne dizati kredite (s kamatom) već koristiti samo vlastita sredstva.
Ne dizati velike plaće.
Ne dizati dobit već ju koristiti za obrtna sredstva.
I ne izvlačiti lovu iz vlastite tvrtke.
I prvi milon brzo dođe.
I ne ga bez veze izvlaćiti iz tvrtke već ga okretati u vlasitoj tvrtci.

.

odgovor zna Ana Karamarko

80% bruto dobit?! Svaka čast!

Znate kako do prvog milijuna.. drzava upravo prodaje firme u vrijednosti oko 2 milijarde kuna.. ti novci ce nestati nece se ni primjetiti da su postojali.. kad bi se ti novci raspodjelili po kucanstvima koliko bi cca svako dobio.. to bi bila inekcija za gospodarsto kakva se ne pamti..


Znate kako do prvog milijuna.. drzava upravo prodaje firme u vrijednosti oko 2 milijarde kuna.. ti novci ce nestati nece se ni primjetiti da su postojali.. kad bi se ti novci raspodjelili po kucanstvima koliko bi cca svako dobio.. to bi bila inekcija za gospodarsto kakva se ne pamti..

Ako ima recimo milijun kucanstava, svako bi dobilo 2000 kn. I to bi vjerojatno otislo sve na potrosnju kao jednokratan dogadjaj ili na razduzivanje. U odnosu na GDP koji je recimo 350 mlrd. kuna, to bi utjecalo jednokratno mozda pola posto na rast.

Dakle, ucinak bi bio vjetojatno kratkotrajan i sa stajalista odrzivosti rasta gospodarstva, zanermariv.

nemozes nikako doci ja radim 18 dodina i jedva placam davanja kako bi ustedio 1miljon nemam pojma mislim da je to nemoguce za nekog ko pocinje

tako da se krene sa 2 milijuna i u poslovima ovdje ili u ulaganjima na ZSE vrlo se brzo dođe na milijun.

...povijest se ponavlja...

jeli pitanje iz naslova
1 000 000 hkn
1 000 000 chf
1 000 000 usd
1 000 000 eur ili
1 000 000 huf ?????

Upravo ste dečkima uništili posao ovom objavom da im je marža 80%. Vrlo je jednostavno ući u ovaj posao sajt i poslovni model su banalni ali dosad su se provukli ispod radara. Sada će sva sila nadobudnih ‘biznismena’ pokušati ući u ovaj posao i jedni drugima smanjiti marže do neispativosti. Mi smo odlični u tome da uništimo svaki posao, to sam viđao dosad najmanje deset puta.


Upravo ste dečkima uništili posao ovom objavom da im je marža 80%. Vrlo je jednostavno ući u ovaj posao sajt i poslovni model su banalni ali dosad su se provukli ispod radara. Sada će sva sila nadobudnih 'biznismena' pokušati ući u ovaj posao i jedni drugima smanjiti marže do neispativosti. Mi smo odlični u tome da uništimo svaki posao, to sam viđao dosad najmanje deset puta.

tko im ga je uništio? oni sami jer imaju potrebu hvaliti se medijima. da su šutjeli, mogli su i dalje tako, a sada će biti kako ti kažeš ili će ih tražiti smanjenje cijene usluga. u svakom slučaju, bolje je šutjeti i ostati anoniman nego laprdati i hvaliti se i ovako dati do znanja javnosti koliko zarađuješ.

...povijest se ponavlja...

New Report

Close