Predugo traje kriza – Rusi se odriču svega

Naslovnica Forum Komentari članaka Predugo traje kriza – Rusi se odriču svega

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Vratite Krim gdje i pripada ili krepajte.

A gdje to Krim pripada, tebi?
Cijelo americko igranje policajca je kostalo upravo dio Europe koji trguje s Rusijom. Što obuhvaca i nas.

Rusi i naše komšije će se morati naučiti šta se smije a šta ne.

.

Krim pripada Ukrajini.Nije to nikakvo “americko igranje policajca” vec otimanje tudjeg teritorija. A tebi ako se to ne svidja,sta da ti ja radim ? Preseli se u Rusiju i uzivaj.


Krim pripada Ukrajini.Nije to nikakvo "americko igranje policajca" vec otimanje tudjeg teritorija. A tebi ako se to ne svidja,sta da ti ja radim ? Preseli se u Rusiju i uzivaj.

Naravno, dovoljno da se spomene samo Budimpeštanski memorandum iz 1994 prema kojemu su se Ukrajinci (najviše na nagovor tadašnjeg američkog predsjednika) odrekli svog svojeg nuklearnog naoružanja u zamjenu za mir, sigurnost i očuvanje svog teritorijalnog integriteta. I onda se pojavio Putin. I aneksirao Krim… Naravno, sve popraćeno klasičnom anti-američkom propagandom i medijskim lažima, od toga da su prosvjede na Euromaidenu organizirali Amerikanci do toga da nema ruske vojske i tenkova na Krimu (kasnije se u jednom intervjuu sam Putin pohvalio da su tenkovi naravno bili tamo). Gruziju da ni ne spominjemo.
Opasne su zemlje u kojima stanovništvo gladuje, a ulaganja u vojnu mašineriju i naoružavanje na prvom mjestu.


Krim pripada Ukrajini.Nije to nikakvo "americko igranje policajca" vec otimanje tudjeg teritorija. A tebi ako se to ne svidja,sta da ti ja radim ? Preseli se u Rusiju i uzivaj.

krim je dan ukrajini na upravljanje u doba SSSR-a tako da tvoje tvrdnje ne stoje. Vidi se da nisi proučio povijest. Krim je strateški ruski teritorij i normalno da ga neće ostaviti ukrajini. Osim toga, ne vidim da ga ukrajinci traže natrag pa prema tome očito ni oni ne smatraju da im pripada. to je specifična situacija, neviđena u međunarodnom pravu i cnn i ekipa ne mogu o tome suditi nego je to pitanje za pravnike.
a na kraju krajeva, što narod ima s time? zar si ti kriv što se kod nas u politici krade već 50 godina? zar si ti onda lopov? zar i ti trebaš krpavati? rusi su fini ljudi , obrazovani i kulturni, načitani i pismeni.

...povijest se ponavlja...

Sto je bilo za vrijeme SSSR nije sad vazno ali je vazno da Russia ne postuje svoje ugovore i ponasa se agresivno prema susjedima.Isto kao Hitler pocetkom 40 ih.

New Report

Close