Turcima turizam prva meta, na Jadran dovode kasina

Naslovnica Forum Komentari članaka Turcima turizam prva meta, na Jadran dovode kasina

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ako dolaze zbog turizma bolje da ne dolaze. Neka razrade prave ideje. Trgovinu, kockanje i turizam neka prodaju negdje drugdje.

Turci sa sobom donose eksplozije i nesigurnost (gotovo cijeli Zagreb je blokiran upravo zbog toga ovih dana), a između ostaloga za njih fiskalne blagajne ne postoje nego vreće u kojima prenose i dan danas novac u Njemačkoj!

A biće i ISILa….

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

jaka smo država ako nismo u stanju sami razvijati granu koja nam već dodnosi najviše prihoda u BDPu,, tj. da se razvija unutar hrvatskog vlasništva,,
Toliko ima love u štednji, a naši ljudi ovce da neznaju sudjelovati aktivno u biznisu i suvlasništvu kompanija??? Prodati ACI drugima, nešto izgrađeno i super pozicionirano na tržištu šta ti donosi lovu prodati? pa gdje su mirovinski fondovi? stvarno bi trebalo goli otok aktivirati da se tamo smjesti neka ekipa

ova ekipa neka donese gotove projekte, uzmu u KONCESIJU teren pa neka razvijaju biznis, ako to ima smisla za naše gospodarstvo

Ovaj turcin emira tahirovic alias von richenberg je ocigledno veliki strucnjak za ekonomiju cim su ga ovi njegovi izabrali da im vodi udrugu. Dogus grupa nije do sad ulozila biti 50 milijuna eura do sad a kamoli 300milijuna. Treca stvar ,turska nam je jedan od najvecih konkurenata u turizmu i s njima treba imati sto manje posla. Sve te njihove investicije su politicki motivirane sa njihovom neootomanskom politikom. Stoga ,daleko im kuca a i sapunice .

Turci dolaze odati počast Nikoli Šubiću Zrinskom na 450 godišnjicu pogibije.
100.000 Turaka protiv 2.500 Hrvata !

“Tako su od jutra do mraka branitelji i dalje nastavili uspješno odbijati mnogobrojne juriše, nanoseći teške gubitke turskoj vojsci.
Sultan Sulejman I. je iznenada umro 4. rujna, ali veliki vezir Mehmed-paša Sokolović vješto je zatajio njegovu smrt, da njegova iscrpljena vojska ne bi izgubila moral.
Nakon što su 7. rujna vatrenim strijelama i loptama zapalili grad, Turci su očekivali predaju, ali Zrinski i preživjeli junaci provalili su iz grada, te su junački poginuli, skupo prodajući svoje živote.
Nakon što je Juraj Horvat topom napravio prolaz kroz tursku skupinu kod pokretnog mosta, Nikola Zrinski krenuo je u proboj iz utvrde.
Najprije je pucao iz samokresa, a zatim Turke nastavio sjeći sabljom.
U neravnopravnoj bitci, Turci su Zrinskog triput pogodili iz arkebuza, dvaput u tijelo i jednom u glavu.
Kada je pao s konja, okružili su ga njegovi vitezovi kako bi ga obranili.
Među ostalima, poginuli su plemići Vuk Papratović, Nikola Kobač, Petar Patačić, Lovro Juranić i Đorđe Pozojević.

Mrtvom Nikoli Zrinskom janjičarski je zapovjednik dao odsjeći glavu.
Truplo mu je pokopao Mustafa Vilić iz Banja Luke, nekadašnji Nikolin zarobljenik. Glavu hrvatskog bana, jednog od najvećih europskih junaka onoga vremena, vezir Mehmed-paša Sokolović poslao je svom bratiću budimskom paši Mustafi. ”

.

Turci će uložiti u turizam. I svi ostali strani ulagači su zainteresirani jedino za turizam. Hrvatska je lijepa i blizu Italije i Njemačke dviju ekonomskih velesila. Svi stranci će dolaziti i boraviti u stranim hotelima. Strani hoteli : austrijski, češki, mađarski, slovački, njemački, talijanski, švicarski i turski će biti puno jeftiniji , čišći i sa parkinzima. Hrvatski hoteli i apartmani će biti prazni jer su skupi i bez parkinga. Hrvatska ima šta ponuditi, lijepu prirodu, puno kulturnih događanja, dobru hranu i vina, relativno dobre puteve i kulturnu baštinu. Idem svake godine u Grčku koja je tri puta jeftinija od Hrvatske. Najviše mi smeta nedostatak kulturnih događanja. Toga u Grčkoj nema a volio bih čuti grčki melos, igre, buzuki, kazalište , Nanu Muskuri itd..Želim naglasiti da je kulturna ponuda Hrvatske veoma jak adut. To vidim po youtube-u jer Njemci, Talijani i drugi dobro poznaju naše pjevače i klape. To se vidi po komentarima.

Treba biti vrlo oprezan, i ne rasprodati svoje blago……

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

zar nisu neki Turci iz proračuna naplatili 5 mil.kn za Dioki, zbog Linićeve i Čačićeve nesposobnosti, bitno da oni i danas predaju predavanja narodu s TV, za koje jadnici još moraju platiti 80,00 kn H(arač)TV

New Report

Close