Bivši predsjednik Mesić Ini spasio bušotine u Siriji

Naslovnica Forum Komentari članaka Bivši predsjednik Mesić Ini spasio bušotine u Siriji

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ta vijest se ne moze nikako verificirati i najvjerojatnije je obican spin da se opravdaju desetci beskorisnih putovanja covjeka koji ne zna nijedan strani jezik. A pogotovo u svijetlu nesumnjive cinjenice da je hrvatsko oruzje za vrijeme mandata Milanovica zavrsilo u rukama ISISa i Al Nusre sto je zlocin protiv covjecnosti. Zanimljivo kako mediji malo pisu o tom skandalu!

on je prijateljski dogovorio ???
hahahhahahahhahahahhahahahhahah

Ma koje su ovo gluposti ? Tko je naručio ovaj čla nak ? Napisati ovako neßto , kako bi se pljunulo Vladu , kao bez veze su ukidali uted , pa pogledajte kakve je sve stvari drug Mesić ” dogovorio” . Vi sa poslovnog ste jadni da ne moźete biti jadniji 👎👎🏻👎🏻👎🏻

glupost čista. hrvatski ručni bacači i višecijevni rak su kod terorista, a inine bušotine kod rusa. sad ako su mol i rusi nešto prekombinirali… stipe sigurno nikad ni jedan posao nije ugovorio.

who dares, wins

Jedino kaj je Stevo dogovorio je otvaranje tajnih dosjea RH Haškom sudu i raznim neprijateljima RH! Zna se kako bi za to trebao biti nagrađen!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Je i onda je svizac pojeo čupavu čokoladu

A ne pišu da je svako malo telefonirao u HPB pa banku sada treba dokapitalizirati ili prodati….
telefonirao je i da Keramička industrija Orahovac dobije pola milijarde kuna kredita a poslije je propala a HPB je ostala bez novca….koji šarlatani…

Mesic je Superman.

Jedino on moze zastaviti Leicester da ne osvoji prvenstvo.

ISIS ima srece sto je Mesic zuzet, inace bi spasio sve busotine u Iraku i Siriji.

Sta ce Rusima busotine u Siriji?

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Nadam se da će Mesić i njegova Kukuriku družina na kraju ipak završiti u Remetincu zbog toga što je Hrvatska izvozila vojnu opremu i naoružavala sirijskie pobunjenike i zbog toga je INA morala napustiti nalazište nafte i plina vrijednih (možda čak) 100 miliardi Dolara.

.

Ma dajte novinarčići recite od kuda vam taj spin ?
Burduš je preko pokojnog Sadama i Gadafija došao u kontakt Bašar el Asadom i sredio poslove za INU.
Asad mu je zauzvrat posudio onu lovu koju je dužan Slovencu Boži Dimniku.Hrvatska je najveći cirkus na svijetu,samo treba razapeti šator nad njom.Cirkusanata,wiz mahera,lažowa,prevaranata za izvoz.

Ovo je ziva istina. Kad sam bija u siriji vidija sam stipu s povezom priko glave i mitraljezon u rukama kako spasava Inine busotine. Ima bit da ih je spasija. Bravo Stipe ti si nasa nada i spas. Stavit ga za dozivotnog predsjednika,a ured dodjelit njegovoj djeci i unucima.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Želim vidjeti g.Mesića na nekoj od fukcija …..u HUP-u npr………..on je dobar čovjek.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!


Želim vidjeti g.Mesića na nekoj od fukcija …..u HUP-u npr………..on je dobar čovjek.

uzmi si ga u apoteku o vlastiti trošak. porastao bi ti promet jer bi ga ljudi dolazili pitati svakve bedastoće. usput kupit će bar tablu apaurina jer to u ovakvoj situaciji nikad ne škodi imati doma.

who dares, wins


Želim vidjeti g.Mesića na nekoj od fukcija …..u HUP-u npr………..on je dobar čovjek.

Divan covjek. Svatko ko se druzi za Basharom je sigurno osoba visokih moralnih standarda.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

New Report

Close