Rimac najavio moguće seljenje svoje tvrtke izvan Hrvatske

Naslovnica Forum Komentari članaka Rimac najavio moguće seljenje svoje tvrtke izvan Hrvatske

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Dugo je i izdržao…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

I tako hrvatska država upropaštava još jedan primjer poduzetništva u segmentu koji nikada nije i vjerojatno nikada neće niti imati.
Jednom će djeca učiti o Rimcu, kao genijalnom konstruktoru električnih automobilu koje je Hrvatska reformska vlada protjerala u inozemstvo.

Svu su proizvodnju uništili, i ovo malo što je ostalo guše veliki porezi i razno-razne hrpe bezpotrebnih papira i dozvola.
Užas !!


…Jednom će djeca učiti o Rimcu, kao genijalnom konstruktoru električnih automobilu koje je Hrvatska reformska vlada protjerala u inozemstvo.

Cim je cuo da je domoljubna koalicija dosla na vlast poceja je razmisljat o odlasku. Da je Hrvatska raste i nema vise povratka na staro ostala danas bi Rimac tonobili bili jaci od Audija.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Neće Mate nigdi …….. investitori traže sjedište firme van Rvacke a i burza nam nije za pohvliti se.

Dobro hoće li netko konačno reći čime se tvrtka Ribac bavi. OK napravili su najbrži aut, ok prodali su ppar kodmaa. Za prodanih par komada je profit kao omanji hrvatski biznis. I šta sad..

Meni se čini da se mi od očaja primamo za svaku slamku, pa i onu najmanju. Jer većih nemamo

Na više mjesta sam Rimac govori kako je njihov core business prodaja tehničkih riješenja drugim proizvođačima. Proizvodnja je u drugom planu.

a što znači investitorima premještanje sjedišta u druge države, to ne znam.

Sve što vrijedi odlazi iz Hrvatske.

Pored tako velikih poreza , največih na svijetu , čak 572 razna , nemoguće je investirati ni domaćim ni stranim investitorima.

Jednostavno nikom se ne isplati u Hrvatskoj raditi , ostaće samo oni koji će završiti Filozofski fax.

.

ma, …daj odi već jedanput, ako ti ovdje nije dobro…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

izgleda je posjet premijera urodio plodom

Sad je slika malo jasnija. Njegova linija nigdje nije prikazana i on ne može biti konkurentan nigdje svojom ručnom metodom rada. Ali blefiranjem i glancanjem zamagljuje stvar i nastoji kao Debeljak da se stvar samo oduži. Tko bi bio lud kupovat ove autiće po 10x većoj cijeni bez servisa i održavanja. Da ne kažem bez mogućnosti punjenja i smiješnog radijusa kretanja. Kad nastanu problemi počinju objašnjavanja i sl.

Sigurno plaća rekete Šuma, HGK i dr. !?Muljanovićevi debili su nas katastrofalno unazadili, a sad Karamrle upinje kako bi to nastavio….

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

New Report

Close