Obvezni mirovinski fondovi ostvarili više od 25 milijardi kuna zarade svojim članovima

Naslovnica Forum Komentari članaka Obvezni mirovinski fondovi ostvarili više od 25 milijardi kuna zarade svojim članovima

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ovaj je članak obmana. Vi pišete koliko su zaradili fondovi a ne koliko su zaradili članovi fonda. Takvo pisanje je isključivo u prilog fondova. Inače gore spomenuti fondovi redovito šalju izvješća korisnicima ali iz tih izvješća morate sami računati koliko ste zaradili i jeste li zaradili više nego da ste novac stavili u banku. Fond vam ne želi dati taj podatak. Ako idete računati dobit ćete pola od te zarade. Druga polovica pripada fondu. Nemamo baš puno razloga za veselje. Neobično je i to da regulatoru to nije ništa čudno. Po mojoj računici, u najboljem fondu doprinos nije ništa veći nego da sam novac oročio u banci. A oni u lošijim fondovima mogu samo plakat.

Potpis

sponzorirani članak i čista obmana. nek probaju prodati obveznice rh rejtinga smeće pa će vidjeti koliko će za njih dobiti na tržištu.

who dares, wins


sponzorirani članak i čista obmana. nek probaju prodati obveznice rh rejtinga smeće pa će vidjeti koliko će za njih dobiti na tržištu.

Lijepo ste to rekli. Oni ocito racunaju sa fiktivnim novcima i fiktivnim kamatama.

You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya' punk?

New Report

Close