FOTO: HAIX seli proizvodnju iz Vijetnama u Hrvatsku, otvoreno 170 novih radnih mjesta

Naslovnica Forum Komentari članaka FOTO: HAIX seli proizvodnju iz Vijetnama u Hrvatsku, otvoreno 170 novih radnih mjesta

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Iz Vijetnama u RH…to znaci da su place ocito minimalac s kojim ne mogu uzdrzavati obitelj nego jedva i sebe.

@ms4 znači po tebi u Hrvatskoj ne postoje ljudi koji bi radili za minimalac?
Zato nam i je tako u našoj zemlji jer vaša socijalistička razmišljanja gledaju samo sebe a ne za sve građane Hrvatske. Naročito mlade i nezaposlene.

Nisu to “socijalisticka razmisljanja” nego realitet. Valjda se treba potruditi privuci prvenstveno sofisticiranije investitire i proizvodnje koji ce zaposliti ljude da od toga mogu zivjeti i zasnivati obitelji. Ako proizvodnja ide iz Vijetnama u RH onda je jasno da su place najnize moguce u RH u kojoj je zivot nazalost skup. Zato sam i napisao da od te minimalne place to ne mogu! To je realnost i prijeti nam demografski slom a s time i ekonomski i sav drugi.


Nisu to "socijalisticka razmisljanja" nego realitet. Valjda se treba potruditi privuci prvenstveno sofisticiranije investitire i proizvodnje koji ce zaposliti ljude da od toga mogu zivjeti i zasnivati obitelji. Ako proizvodnja ide iz Vijetnama u RH onda je jasno da su place najnize moguce u RH u kojoj je zivot nazalost skup. Zato sam i napisao da od te minimalne place to ne mogu! To je realnost i prijeti nam demografski slom a s time i ekonomski i sav drugi.

Život je skup, a plaće male isključivo zato što je glomazan birokratski državni aparat skup, a s time i visoki porezi koji to sve održavaju na životu.

Ovo su odlicne vijesti i pokazuju da Hrvatska raste,a i da su ponosni Hrvati spremni radit i za manje od sake rizi. Svaka cast.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Čitanjem komentara sam shvatio da proizvodnja iz Vijetnama seli u Hrvatsku. Interesantno kako mozak ne može prihvatiti nešto što nije realno/normalno.

ovaj poslodavac je sasvim solidan, radnici su mu odlični. ne zaboravi te nikad da je vijetnam ekonomska velesila za hr.

who dares, wins

zašto radniku braniti da prihvati bilo koju plaću koja se nudi na tržištu?

Ocito je Vijetnam preskup za svabu pa ide u manje razvijene zemlje
Pa u kini u gredovima ja prosjecna placa 6800 kn(iznenadio me podatak)
Balkan bi mogao profitirati samo na zalost jedino ako misle zaposljavati penzionere

New Report

Close