Mirovinski fondovi žele hotele, autoceste i struju

Naslovnica Forum Komentari članaka Mirovinski fondovi žele hotele, autoceste i struju

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

. Najveći dio tog iznosa, oko šest milijardi kuna, odnosi se na ulaganje u dionice inozemnih tvrtki među kojima su većinom slovenska poduzeća.

Zašto Slovenska poduzeća? Dakle udio u našima treba rasprodati da bi se oslobodila sredstva i kupiti dionice slovenskih poduzeća :)))) Nema potrebe za Podravkom, Končarem itd :))) da ali ima za Gorenjem.

Uhljebe na ulicu!!!!!

mirovinski fondovi bi trebali u burzu upumpati 15milijardi kn i kupiti sve dionice na burzi tako bi ljudi koji imaju dionice oplodili svoj ulozeni kapital i tako bi mali 10000 dionicara doslo do pocetnog kapitala da pokrenu gospodarstvo. hep netreba privatizirati jer ima ionako previse novaca i posluje s dobiti treba pomoci malom a ne velikim jer mali jedini placaju porez.

bit je male ulagace potaknuti ne ih ugusiti u startu, mali investitor ce prodati dionice i zaposliti 2,3,4 covjeka puta 10000investitora to je automatski 50000 novih radnih mjesta,

Kakav crni holding? Mogli su i do sada ulagati u turističke dionice.

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

Nadam se da su mu pokazali paverpojint prezentacijuc svojih legendarnih ulaganja u: IGH,dalekovod,ingru,optimu telekom,dom holding ,itd. Najvece zlo hrvatskog trzista kapitala su mirovinci i onaj koji je 2001 g, odredio da mirovinski fond mora imati minimum 50000 članova.4 velike strane banke su pomele trziste,napravili kartel zajedno sa riznicama i oifovima u vlasnistvu te iste 4 banke.nakon toga su pomeli trziste kapitala i zse a sami su izvukli milijardu kuna kroz feejeve. Prvi potez je trebao biti zamrzavanje uplata a onda podjela fondova da ih ima barem 10-12 kako bi bila zdrava konkurencije.ovako imamo ruckove u 8 ociju u vinodolu i manu ,a poslije potop na burzi.

samo nek prestanu rušiti cijenu dionica cijeće bi cvijetalo na zse, a da ne govorim šta b tek značilo da upumpaju milijardu, dvije u istu.

who dares, wins

New Report

Close