‘HDZ je šupalj k’o tikva’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘HDZ je šupalj k’o tikva’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović:

“ozračje nesnošljivosti drastično sam doživjela upravo u izbornoj noći nakon prvoga kruga predsjedničkih izbora, kada je bivši predsjednik Vlade Republike Hrvatske izrekao rečenicu „ili mi ili oni“.

„narastanje netolerancije i jačanje poruka mržnje“, ne možemo mimoići takve radikalizirajuće poruke i ne upitati se koliko su one ohrabrivale istomišljenike, kao i neistomišljenike, na slične postupke.

…u Hrvatskoj porasla nesnošljivost, ipak moram jasno kazati da taj proces nije započeo „nakon formiranja i izbora nove Vlade“, nego mnogo prije.

Nažalost, u toj retorici se ustrajava, pa predsjednik sada vodeće oporbene stranke u Hrvatskoj ističe drskost i bezobrazluk kao navodno jedini jezik koji “neki” razumiju, i obećava “pokazat ćemo im što je pakao” (“We’ll give them hell!”). ”

http://direktno.hr/en/2014/direkt/39016/Predsjednica-u-odgovoru-Pupovcu-lijepo-objasnila-tko-je-kriv-za-podjele.htm

.

Nadam se da ce ga bar netko od vise destina ljudi i organizacija koje beskrupulozno svakodnevno vrijeda konacno sudski utuziti i olaksati za adekvatan iznos koji bi mogao edukativno usmjeriti njegovo buduce javno istupanje i izricaj…

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

VL:

hoce-li-se-suditi Milanovicu-Ostojicima-i-drugima-zbog-odvodenja-zdravih-ljudi-u-ludnicu ?

…fašistoidnim prisilnim psihijatrijskim liječenjem?
Hrvatskoj stigao zahtjev za istragu zlostavljanja u psihijatrijskim ustanovama.
kršenje ljudskih prava, konkretnije na prisilnu hospitalizaciju,
A primjeri zlostavljanja u kojem su sudjelovali i dužnosnici bivše vlasti su stravični.
Evo dva.
Z. K., ženu Županijskog suca u Osijeku Ante Kvesića, sutkinja za prekršaje, koja je bila u kontaktima s Kvesićem, bez mišljenja liječnika strpala je u ludnicu.
A u slučaj, koji je zgrozio Sanju Sarnavku , bila je upletena i supruga bivšeg ministra zdravstva Rajka Ostojića!
“Marko Francišković je psihički jedna od najstabilnijih osoba koje sam u životu vidjela”, a na prisilnom liječenju u psihijatrijskim bolnicama bio je devet mjeseci nakon što se na Facebooku žestoko posvađao s ministrom policije Rankom Ostojićem!!!

Hoće li poslije dolaska nove vlasti policija, tužiteljstva i sudovi napokon učiniti ono što zahtijevaju čak Ujedinjeni narodi,hoće li kazneno odgovarati najodgovorniji, to jest šef strahovlade Milanović, te spomenuti ministri, suci, liječnici i drugi koji su s nepoćudnima postupali onako kako se to činilo u režimima Hitlera, Staljina, Tita i sličnih zločinaca?

http://www.vecernji.hr/premium/hoce-li-se-suditi-milanovicu-ostojicima-i-drugima-zbog-odvodenja-zdravih-ljudi-u-ludnicu-1059839

“Šef strahovlade Milanović “, a Poslovni D prenosi sve što bivši izlane kao da se tu radi o nekim poslovima ?

.

Milanovicu ljudino. Veliki diplomat, drzavnik i mirotvorac. Podsjeca me na Staljina medjutim za dostic tu razinu bi trebao otvorit bar jedan gulag u svakoj zupaniji.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Zaboravija sam napisat i veliki antifašista koji je na Neretvi bio desna ruka drugu Titu te briselski dragovoljac. Jos uvijek pati od briselskog PTSPa.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Ide vrijeme, dođe rok, eto vraga skok na skok…
http://www.jutarnji.hr/poslovni-krah-brata-bivseg-premijera-kresimir-milanovic-moli—oprostite-nam-15-milijuna-kuna-duga–/1520423/

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.


Poslovni krah Kreše Milanovića:

tvrku zadužio za više od 38 milijuna kuna

Postupak predstečajne nagodbe pokrenut je
u jednoj od tvrtki povezanih s Milanovićevim bratom krajem prošle godine zbog dugova koji su u srpnju prošle godine iznosili 38,8 milijuna kuna, a većina duga odnosila se na kredit podignut kod LHB Internationale Handelsbank AG za koji je pod hipotekom svojedobno bio i stan roditelja braće Milanović.

http://direktno.hr/en/2014/direkt/39074/Poslovni-krah-Kre%C5%A1e-Milanovi%C4%87a-tvrku-zadu%C5%BEio-za-vi%C5%A1e-od-38-milijuna-kuna.htm

I u prestečajnoj lopovskoj nagodbi koju je ozakonila Milanovićeva Kukuriku vlada će mu otpisati dug ?

Najveći l,opov je uvjek onaj l,opov koji najglasnije viče:

“Držte l,opova!”

.

New Report

Close