‘Manite se poreznih petljanja, za dug i kamate ode 6% BDP-a’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Manite se poreznih petljanja, za dug i kamate ode 6% BDP-a’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Smanjite 50% zaposlenih u državi i “gradovima”, ukinite agencije i spasili ste državu!

Kada ćemo konačno čuti nešto o planu za ostvarenje primarnog budžetskog suficita? Hrvatska opet kao da je čardak ni na nebu ni na zemlji kojeg settuđa iskustva uopće ne tiču i u kojem, budući da nije ni na nebu ni n zemlji, vrijeme ne iga nikakvu ulogu. Upozorenje “manite se poreznih petljanja ” je u apsolutno u redu (bravo Katarina!), ali se Orešković očito boji “zagristi” u kiselu jabuku pa za sada samo gubi vrijeme. Da li je moguće da stvarno nezna gdje treba zagristi?


Kada ćemo konačno čuti nešto o planu za ostvarenje primarnog budžetskog suficita? Hrvatska opet kao da je čardak ni na nebu ni na zemlji kojeg settuđa iskustva uopće ne tiču i u kojem, budući da nije ni na nebu ni n zemlji, vrijeme ne iga nikakvu ulogu. Upozorenje "manite se poreznih petljanja " je u apsolutno u redu (bravo Katarina!), ali se Orešković očito boji "zagristi" u kiselu jabuku pa za sada samo gubi vrijeme. Da li je moguće da stvarno nezna gdje treba zagristi?

Da, tobožnje “reforme” i “suficit” bez masovnih otpuštanja u javnom sektoru… Zna on jako dobro da to ne ide i najviše mu je za to koristilo iskustvo koje je stekao jednog dana kada je jeo kolače u Kanadi – nakon što ih je pojeo više nisu bili na stolu. I onda je sudbonosno zaključio: pa ne može se i jedno i drugo!

Treba žurno ukinut većinu agencija i rekete HGK, HOK i Šuma….

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.


Treba žurno ukinut većinu agencija i rekete HGK, HOK i Šuma….

I što kada se ukinu agencije? Ti ljudi će otići onda u ministarstva?

Onda ćemo samo imati 2-3x veća ministarstva?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

New Report

Close