Karamarko o podršci manjinaca Milanoviću: To je mala obmana

Naslovnica Forum Komentari članaka Karamarko o podršci manjinaca Milanoviću: To je mala obmana

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ovaj Karamarko, osim što je mutav, ima i kratko pamćenje. Inače bi znao da je upravo HDZ tj. njegova vlada (ambasador Hido Biščević) 2004. potpisala s EU famozni protokol kojim su iz primjene ZERP-a isključeni ribarski brodovi iz zemalja EU. A sad oni “u stranci već tri godine pričaju o gospodarskom pojasu i to je bila i njihova ideja”. Presmiješno. Za tako što nema ni milimetra šanse. Tupani se još uvijek nisu naučili da što su potpisali, to će i kusati. Pa probali su i SDP-ovci slične manevre s Perkovićem, pa smo vidjeli kako je to završilo.
Inače, Karamarko će bit premijer kad na vrbi rodi grožđe, Most će se radi zadnjih suludih ideja i zahtjeva koje postavlja za tjedan dana raspast, većina otamo će se prikloniti SDP-u koji će i formirati vladu, a Karamarko će po starom HDZ-ovskom običaju po kratkom postupku dobiti nogu iz stranke, jednako kao i njegovi prethodnici.

U ovim pregovorima i SDP i HDZ se slažu s ponuđenim reformama MOST-a.
Super.
To znači da će se lako dogovoriti da zajedno formiraju vladu stručnjaka za boljitak Lijepe Naše.

.

Cijela ova priča ima još jednu poduku; građani i građanke, počnite se baviti politikom, jer se ona više neće baviti vama, bar ne na način da bi brinula o vama. Ne može više biti “svejedno tko je na vlasti”, jer nije. Važno je je li netko “iskusan političar”, ili je “klaun”, važni su programi, ukoliko neki od političara iznevjeri povjerenje, on MORA OTIĆI, ako ge ne isključi stranka, moraju ga isključiti građani.
Samo tako, kad budemo birali programe, a ne “svjetonazore” moći čemo nešto učiniti za sebe, svoju djecu i državu.
Ovo, ja “nisam dao glas nikome” (apstinenti) i “dao glas za reforme” (protesni) je mućak, i molimo se Bogu da kratko traje, da se “mostovci” ne prodaju za “srebrne škude”. Reference za svaki posao dobiju se na radnom mjestu, na “zadatku”, a ne za šankom…

samo u Hrvatskoj je moguće da je na vlasti prosrpska Vlada uz pomoć manjina, tako nešto nije zabilježeno nigdje i nikada u povijesti

New Report

Close