Povoljno se iznajmljuju državni stanovi, mjesečni najam već od 240 kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Povoljno se iznajmljuju državni stanovi, mjesečni najam već od 240 kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ja zvao prije 2 mjeseca ali su me odbili jer nisam iz Zagreba ….

To je samo pocetna cijena. Osim toga, nekoliko stanova, koje sam imao prilku vidjeti, vise lice na rupu u koju morate investirati najmanje dvadesetak tisuca kuna, da bi uopce mogli stanovati.

Nisu li to novi stanovi? ja sam zvao za nove.

Na žalost nude se uglavnom rupe, sa zajedničkim sanitarnim čvorem za sve stanove na pojedinom katu i bez normalnog grijanja, energetski razred G, sa ulazima u kojima smrdi sve po vlazi, a o stolariji da i ne pričam. U te stanove, da uopće osoba može živjeti u njima, mora investirati, evo kolega je reka 20 K kuna, no ja bih prije rekao 120 K kuna. Iskreno ne razumijem logiku, zašto bi netko uzeo bilo koji od tih stanova? Ljudi koji nemaju novaca, nemaju novaca niti za investiranje u te stanove, a oni koji imaju novaca teško da imaju žarku želju bakćati se s majstoirma kad ionako mogu dobiti normalan stan za 1500 – 2000 Kn mjesečno bez ikakve zahebancije.

Broj stanova koji se nude od par tisuća koji su slobodni u Zagrebu je sveden na 24(!!!), pa se pitam što je sa ostalim stanovima? Što se s njima čeka? Bolja vremena?

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

New Report

Close