Savjetnicima za toaletni papir toliko su vjerovali da su od njih kupili i tvrtku za 6,3 milijuna kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Savjetnicima za toaletni papir toliko su vjerovali da su od njih kupili i tvrtku za 6,3 milijuna kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

katastrofa, kakve malverzacije se ovdje vode!

Čemu se čuditi. Ovakvo što malo gdje se ne događa. Žalosno ali istinito. Nepravda i malverzacije su uključene u sve pore društva. Zbog provizije i osobnih koristi, naravno. Ovaj slučaj bi trebalo u Provjerenom obraditi.

neće uvijek biti ovako.

Krade se rođo, krade. Trebaju nahraniti one koje su ih doveli na tu poziciju. Dovedeni su da ukradu, ako neće dobiju brzo nogu. Dovede se drugi koji bolje krade. Gdje god politika imenuje, lopovluk do nebesa.

Katastrofa, užasno mi smrdi taj papir premda još nije rabljen!

Sve mi je jasno, ali angažirati detektive da traže prljavštine o bivšem predsjedniku uprave, nakon što je isti ekspresno smjenjen pošto je viđen kako pije kavu sa R. Čačićem… HNS je zbilja stranka uhljeba…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Koji nemušti lopovluk! Baš me zanima hoće li odgovarati ili je ovo još jedan slučaj punjenja stranačkih blagajni!?

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

DRek košta.

To su kokošari.poznati po visokim moralnim vrijednostima.bundesliga lopova

HNS za njih ne važi USKOK kompletno rukovodstvo Narodnih Novina je zaposlila Pusička, od dostavljača kruha pa do sadašnjeg predsjednika uprave, kaj sada izmišljate toplu vodu to se zna već 3 godine.

New Report

Close