10 najboljih mobitela ovoga ljeta

Naslovnica Forum Komentari članaka 10 najboljih mobitela ovoga ljeta

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Moram demantirat navedeno: nakon mjesec i pol dana moj NOVI SAMSUNG S6 doživio je potpuni krah… ne može se baterija puniti, ne mogu ga ni upaliti… kao da je izgubio dušu. Popravci još uvjek traju…već je treći puta na servisu…mislim da ne vrijedi toliko para i + nije dovoljno testiran… (samsung podrška mi je rekla za zadnji servis: kad napune bateriju poslat će ga… mobitel je predan 14.7. što znači da mu još baterija nije napunjena: UŽASSSS)!

Iako imam mob s pozicije br.9 ipak mi je zanimljivo da apple uređaji nisu uspjeli doći u prvih 10 kao niti jedan windows phone…

Pa iskreno sam vlasnik samsug galaxy Not 4 vec vise od 5 mj,mogu rec da je aparat sjajan nemam s njim ama nikakvih problema i ako mi je jedno x puta ispao s biv8kla u brzoj voznji.jednom sam ga i pregazio s zadnjim kotacom moga bicikla i to ne s obicnim nego s faty bike koji ima ogromne kotace i nije mu bilo nista samo mi puklo vanjsko staklo od kamere ali aprat i dalje je u funkciji sve 5 i nemam nikakvih problema jer je mob savrsen ajme tako da nisu svi samsugi isti jer neke ukrasuje sminka kao recimo edg ili s 6 nebih ga nikad kupio kao ni i aplee.alu not 4 je savrsen stroj vjerovali ili ne… ali to je to…….

New Report

Close