MMF-u zapravo ne treba novac koji sada traži od Grčke

Naslovnica Forum Komentari članaka MMF-u zapravo ne treba novac koji sada traži od Grčke

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Clanak je fenomenalan!
Ne sjecam se kada sam procitao tako objektivnu sliku Grcke i krize oko njen na tako lak i probavljiv nacin.
Respekt autoru!


Clanak je fenomenalan!
Ne sjecam se kada sam procitao tako objektivnu sliku Grcke i krize oko njen na tako lak i probavljiv nacin.
Respekt autoru!

članak je koma. autor ne barata osnovnim činjenicama, a najbitnija je da grčka nema dugu demokratsku tradiciju obzirom da grčka nema apsolutno nikakve veze sa “starom grčkom” na koju autor aludira pri svojem progrčkom izlaganju.
grčka ima dugogodišnju tradiciju zlostavljanja svojih nacionalnih manjina koje službeno niti ne postoje, to je jedna poludiktatorska država u kojoj je bogatima dopušteno apsolutno sve i koja ne trpi različitosti , a o zlostavljanju susjeda nećemo.
grčka ovo već radi x-ti put i sada ih treba pustiti da konačno propadnu , da počnu živjeti u skladu sa mogućnostima i tu prvenstveno mislim na narod a ne na političare. narod je prepotentan i ponaša se kao da su to njihovi novci, njihovo bogom dano pravo, a zapravo su to novci naroda sa zapada i sjevera europe koji odricanjem dolaze do imovine, dok grci olako troše te novce na gluposti. vrijeme je da narod padne na bradu i shvati da je nerealno imati mirovinu od 1000 eura, socijalnu pomoć 2000 eura mjesečno, minimalnu plaću 1000 eura jer zemlje iz njihovog okruženja, uključivo i jako bogatu tursku, nemaju takav standard.
dakle, svesti se u svoje okvire. to je recept. i do toga mora doći prije ili kasnije. ovako ne može u nedogled. ne mogu oni imati 14 plaća godišnje.

...povijest se ponavlja...

New Report

Close