‘Nadam se da ministar nije bio sam kada se to dogodilo, da za to ima svjedoke”

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Nadam se da ministar nije bio sam kada se to dogodilo, da za to ima svjedoke”

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

G. Milanovicu,
mislite da smo svi budale i da ne vidimo da sve radite da preusmjerite pozornost s propale ekonomije, enormnog duga vase vlade i grckog scenarija koji je pred vratima.
Oprostitie, ali nisu svi slijepi!
P.S.
Briga me za mamica…takvih ima barem 1000 u Hr. Kada ih pohapsite 10%, a od toga pola iz vasih redova smatrat cu vas covjekom kojem je stalo do prosperiteta ove zemlje.
Do tada ste u ocima svih koji razmisljaju svojom glavom losiji odabir od hdz lopina, jer jednostavno radite vecu stetu od njih!

Interesantan je tajming za ove hitne izvide prema Mamicu za nesto sto je bilo prije 7-8 godina.Kako im se do sada nije zurilo.Namjera je ocito da se skrene sa umjesanosti ministra Prdoljaka u porezni skandal. Mamic mi uopce nije simpatican ali uzivam gledat kako brise pod s ministrom Ostoja Rankovicem.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

nitko me neće uvjeriti da se ovdje ne radi o političkom progonu od strane partije. mamić ode par dana van hrvatske, a oni mu brže bolje ulete u pretres kuće radi nečega što je navodno bilo pred 7-8 godina. najbolje je bilo jučer u emisiji kad ih je mamić razgolio pred svim gledateljima i pozvao ostojića na detketor laži, a ovaj se nevješto izvlačio

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

ministar je, kao i svaki normalni partizan, iza drugog svjetskog rata za mirovinu ,koju neki ili članovi obitelji i danas primaju imao dva svjedoka, odane članove antifašističkog pokreta i visokopozicionirane članove partije, inače je Mamić, mala beba naspram kriminala obavljenog kroz PSN, milijarde su nestale iz sustava, a podobni i dalje vozaju jahte, osobno ih znam nekoliko

sto nas tek ceka do izbora, pa partija je ocito spremna na sve samo da zamagli situaciju.
ovako se ni hdz nije borio da ostane na vlasti.
sad kad gledam situaciju zadnjih dana sve sam sigurniji da je svastika u ST, djelo u organizaciji SDP-a !

New Report

Close