Adris grupa poziva mlade i obrazovane ljude da se vrate u Hrvatsku

Naslovnica Forum Komentari članaka Adris grupa poziva mlade i obrazovane ljude da se vrate u Hrvatsku

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sad kad su glavno prodali a u CO podijelili 500 otkaza!? Pa sadašnji Adris i do prodaje Adris nisu iste firme osim u imenu.

pih, obična demagogija…postali su političari umjesto gospodarstvenici

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

pa nek adrsi svakome ko je izasao da placu koliko ima vani sigurno ce se vratiti , adris samo prica bajke ,a tko je uopce adrsis??????????

Adris se barem trudi zadržati mlade u zemlji, kad to već neće naša Vlada…

@prorok111, moze to sa placama ako ce i zivotni troskovi pratiti place. Ja recimo u Nürnbergu placam namjesten stan od 45 m²,sa svim rezijama,oko tisucu eura mjesecno. Struja me kosta oko 35 euro-centa po KWh, kubik vode sa odvodnjom 5,8 €, garazno mjesto u podzemnoj garazi, 100,00 €, odvoz smeca 60,00 € mjesecno, stroj za pranje rublja moram osigurati u slucaju pucanja slauha, odnosno nastale stete… Da se razumijemo, ovdje ne spominjem München, Frakfurt, Berlin.. koji su jos 30% skuplji nego stoje Nürnberg. Ako ces zivjeti kao covjek i ako imas obitelj, potrebno ti je cca. 3000,00 € mjesecno za pristojan zivot.

Ekipa iz Rovinja iza sebe ima rezultate. Kad bi Hrvatska imala 10 Adrisa, krize ne bi bilo.

Kakve to ima veze što su prodali TDR? Dok god se lova ulaže u Hrvatskoj, za mene problema nema.

Ima veze prodaja TDRa…npr njihovi kooperanti u Podravini nisu obuhvaćeni ovom prodajom. 10.000 ljudi vezano je tamo uz duhan. Nema nikakvog jamstva da ce Britanci nastaviti suradnju. Naznake su da da neće…

New Report

Close