‘Ratove smišljaju oni koji prodavaju oružje’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Ratove smišljaju oni koji prodavaju oružje’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kako jednostavno i kako istinito. Trebao bi to poslati ovima G7/G8 ili kako se već nazivaju. Ne znam koji to sukob u zadnjih 30-40 godina nisu ameri iscenirali?!

Prodavaju…!?!

Na kojem je to jeziku…?

Podsjeca me na neke smijesne nikove sa foruma… [emo_zloban]

'ko zadnji, magarac...[img]http://www.pic4ever.com/images/www_MyEmoticons_com__fishing.gif[/img]

Prema papinskoj buli Unam Sanctam Ecclesiam iz 1302. koju je donio papa Bonifacije VIII., i zatim buli Romanus Pontifex iz 1455. koju je donio papa Nikola V., cijela planeta je u vlasništvu Vatikana koji ju je onda dodijelio nekim kraljevima na korištenje. Nakon “otkrića” amerike, tadašnji papa je dao 1493. dao španjolcima ekskluzivno pravo na porobljavanje indijanaca i otimačinu njihove zemlje. Prema tome, Vatikan stoji iza svih ratova jer su svi kraljevi i ostali psihopate podređeni njima.

Vidjeli smo i u slučaju branitelja da policija ne smije u Crkvu, a prema ugovoru sa svetom stolicom, članak 5.:

“Članak 5.
Prema odredbama kanonskoga prava, pod jurisdikciju Vojnoga ordinarijata pripadaju:
a) vojnici i pripadnici redarstvenih službi te druge osobe stalno zaposlene u oružanim snagama i redarstvenim službama Republike Hrvatske;”

Vojska i policija RH su podređene interesima Vatikana a ne građanima kao što svi naivno smatraju.

Ako je cilj posjeta bio podrška katolicima tj Hrvatima u BiH onda su mu savjetnici trebali sugerirati Mostar kao mjesto posjeta. Sarajevo je danas grad u kojem skoro da i nema Srba i Hrvata.

Mir vama !

“Da, točno je da ne gledam televiziju.
Na neki me je način zavaravala i sredinom 90-ih godina odlučio sam je više ne gledati”, kazao je jednostavno Papa.

Poručio je kako bi bilo lijepo od onih koje prave TV program da prave nešto konstruktivno što će ljude uzdizati, a ne spuštati na dno.

To bi, drži Papa, ljudima pomoglo da ojačaju uzvišene vrijednosti, a u međuvremenu oni bi trebali pažljivije birati što gledaju i naprosto isključiti TV kad se prikazuje nešto loše, slično odluci da se ostavi loša knjiga.

Stvari koje nam uništavaju duh, poručio je Papa mladima, je i postati rob sprava poput kompjutora jer se tako gubi duša.

Koristi li se kompjutorom za loše stvari to je čisti gubitak života.

“Koristite kompjutore i informatiku za stvari koje vas uzdižu i koje vam čine dobro”, jedna je od Papinih poruka, očevidno ne samo mladima u BiH.

“Mir vama, svi zajedno da ovo postane zemlja mira”

.

NOVA TV – izvještaj o dolasku Pape u BiH u dnevniku trajao je 1 sat.

HTV1 – izvještaj o dolasku Pape trajao je desetak minuta , ostatak dnevnika su potrošili na predizborni skup Milanovićevog SDP-a ,peder bal u Splitu , dani umobolnice u Vrapču i slične korisne teme.

.

Sve ostalo u sjeni prošlotjedne političke trgovine Pape Bergolia s Srpskom PC. Odreći se na tako bijedan način kardinala Stepinca radi “ekumenizma ” i parade u Moskvi via Beograd, nezabilježeno je u 2000 g. RKC.
Naš državni vrh ne treba niti spominajti.. Kolinda pozdravlja tzv. “komisiju ” u stilu floskula, nek pravosuđe radi svoj posao. Kad je koja komisija što rješila…
Stepinac je najveći čovjek u Hrvatskoj povijesti, život i insignie dao za RKC i hrvatsku naciju…valjda Bog zna zašto Buenos Aireski nadbiskup sve ovo radi…

Stepinac je najveći čovjek u Hrvatskoj povijesti, život i insignie dao za RKC i hrvatsku naciju…valjda Bog zna zašto Buenos Aireski nadbiskup sve ovo radi…

Koliko jadan moraš biti da ovako nešto napišeš. Fuj.

Koliko jadan moraš biti da ovako nešto napišeš. Fuj.

Koliko jadan moraš biti da ovako nešto napišeš.

Fuj.

.

New Report

Close