‘Privatizacija CO jedna je od najuspješnijih hrvatskih privatizacijskih priča’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Privatizacija CO jedna je od najuspješnijih hrvatskih privatizacijskih priča’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Revizija-potvrdila

ceka-se-dorh

prodaja-croatia-osiguranja-bila-je-nezakonita

DRŽAVNA revizija u svom posebnom izvješću Saboru potvrdila, da je prodaja Croatia osiguranja zapravo jedna od najvećih afera ove Vlade!

Naime, u nalazu Državne revizije za proračun RH u 2014. godini jasno je naglašeno kako se prodaja Croatia osiguranja nije smjela dogoditi, odnosno protivna je zakonu, te da je na koncu sklopljen nepovoljan posao za RH od kojeg je zapravo jedino zaradila tvrtka za savjetovanje.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/index-otkrio-revizija-potvrdila-ceka-se-dorh-prodaja-croatia-osiguranja-bila-je-nezakonita/823197.aspx [index.hr]

Revizija potvrdila !
Sve u svemu izgleda da je Kukuriku vlada prodala Croatia osiguranje Adrisu ispod cijene (kao što su prodali i 25 % INE MOLU 2002.).
Jeftinije za 6 miliardi ?
6.000.000.000,00 ?
Kao da im je čačino.
A hvale se da su digli BDP za 0,01 % ?
Takve štetočine Hrvatska nije imala od stoljeća 7.

.

Sinoć je Novotny u Otvorenom iznio niz blesavoća. Blesavoća zbog koje bi mu trebalo oduzeti diplomu s fakulteta, svjedodžbu iz srednje i osnovne škole te pohvalnicu tete iz vrtića jest: ‘Što ja imam od toga da Hrvatska posjeduje 45% INA-e?’ Ukoliko jedan ekonomski analitičar ne shvaća što znači isplata dividende dioničarima i sudjelovanje u radu tvrtke koja ostvaruje dobit (npr. za 2012. godinu dobit je bila 1.2 mlrd kn) i kako se to odražava na proračun i život svakog pojedinca onda je to stvarno žalosno.

Hrvati su neuki i nesposobni.

to je istina da je bila najuspjesnija samo ovisi za koga za co sigurno nije kao ni za drzavu

co je trebao kupiti adris a ne naopako, da je tako onda bi bilo dobro za drzavu nijedna prodaja vlasnistva nije dobr ai to sad kad su dionice najeftinije ,katastrofa, sada se kupuje a neprodaje se.

New Report

Close