Grčić: Partneri ne kritiziraju; Deranja: Tražimo odgovore

Naslovnica Forum Komentari članaka Grčić: Partneri ne kritiziraju; Deranja: Tražimo odgovore

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Zbog-lošeg-rada-Vlade-RH-gubimo-velik-dio-sredstava-iz-europskih-fondova

Stanje je doista katastrofalno.

Recimo kada se pogleda državni proračun i koji su planovi i realizacija, vidi se da se svake godine realizira svega 60-tak posto od planiranog

Zastupnica Europskog parlamenta Ivana Maletić (HDZ) izjavila je u srijedu u Bruxellesu da su gubitci sredstava koji su iz europskih fondova stavljeni na raspolaganje Hrvatskoj u 2016. i 2017. godini neminovni, optuživši za to loš rad hrvatske vlade.

Na upit što će njezina stranka učiniti ako dođe na vlast, Maletić je rekla da će trebati ulagati puno više u pripremu projekata nego što je sada slučaj…

“Mi radimo planove i nastojat ćemo sa svojim timovima taj posao što prije odraditi, ali gubitke u 2016. i 2017. više ne možemo izbjeći jer je ova vlada neugovaranjem sredstava na vrijeme zauvijek izgubila potrebno vrijeme”, rekla je.

http://direktno.hr/en/2014/eu/15903/Zbog-lo%C5%A1eg-rada-Vlade-RH-gubimo-velik-dio-sredstava-iz-europskih-fondova.htm

.

Sve, sve, sve – samo nikad ne ono pravo

Gospođa Deranja bi napravila pravi potez kada bi od Grčića zatražila da objasni svoju “uputu” koja mu se vjerojtno slučajno omakla: Zaboravite tvornice.

Naime, koliko je god kod njega sve ostalo problematično tu je u pravu. Jer jedinične cijene rada, cijena rada po satu, produktivnost po satu rada i realni efektivni tečaj su “četiri jahača apokalipse globalne konkurentnosti” koji garantiraju da Hrvatska više nikada neće moći izgraditi industriju.

Za Hrvatsku je jedini izlaz orijentacija na poljoprivredu i turizam (da to mora bit strateški pravac za Grčku jest stav njemačke vlade) i to nakon izlaska iz EU i devalvacije od cca 30%.

Kada nam Komisija EU, MMF i Njemačka zapovijede izradu plana primarnog budžetskog deficita to će najzad postati stvarnost.

partneri imaju pravo samo na drugarsku kritiku, kako kaže Komadina; pojavu osuditi, druga spasiti, da se ne drže toga, ne bi ostalo ni p od partije

Nismo mi još dosegli dno!

Nismo mi još dosegli dno!

Uskoro ćemo dotaknuti dno.

Najgori smo u EU , kud ćeš više.

Drugovi iz SDP-a i HNS-a maksimalno se trude da u Hrvatskoj postane život nemoguć i da svi moramo iseliti.

VL : Prošle godine , 2014. , rođeno je u Hrvatskoj najmanje djece u povjesti !

To nebi bilo moguće bez ove Kukuriku Vlade.

.

New Report

Close