Lalovac: Kao ministar moram posegnuti u džepove hrvatskih građana da plate ‘zločeste dečke’

Naslovnica Forum Komentari članaka Lalovac: Kao ministar moram posegnuti u džepove hrvatskih građana da plate ‘zločeste dečke’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Uzasno me nervira ton kojim Guverner HNB-a iznosi svoj stav u javnost. Ispada da HUP-u i bankama uopce ne trebaju nikakvi medijatori niti osobe za javnost, jer pravu reklamu i gotovo brutalno branjenje dobijaju od Guvernera. Taj covjek kao da nije na celu jedne od institucija hrvatske drzave, vec se prakticki ponasa kao i gosp. Bohacek. Nacin na koji oboje pricaju (za gosp. Bohaceka mi je to i normalno, zaposlen je na toj funkciji koja je vise iz privatnog sektora) je krajnje obeshabrujuc za tisuce ljudi koji su nezadovoljni pozicijama i snagom banaka u HR, kao i konstantnim izbjegavanjima cak i najmanje krivice koja im se amputira. Guverner kao da nije na celu institucije koja kontrolira rad banaka, vec koja jedino sluzi za zastitu banaka od zlocestog naroda. Kada ce na celo HNB-a napokon zasjesti osoba koja ce shvatiti svoju poziciju i raditi na dobrobit stanovnika ove drzave a ne protiv njih.
Pozdrav, Petar

užasno nervira osjećaj da je osim smrti i poreza jedino profit banaka cementiran.

nedodirljiva je banda …

Vujčić kaže kako je financijski sustav u Hrvatskoj stabilan ?

Briga njih što je Država dužna 300 miliardi (300.000.000.000,00) i svakim danom je dužna sve više.

Vladajući nas svakodnevno zadužuju samo kako bi mogli preživjeti na vlasti.

.

lalovče, ne zanimaju nas tvoja opravdanja za nerad i nesposobnost vlade, zanimaju nas jedino vaše ostavke i novi izbori jer ste uništili sve čega ste se dohvatili. zadnja žrtva je ZSE koja je na aparatima i koja daje tek simbolične naznake života! ostavke odmah!

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Sve, sve, sve – samo nikad ne ono pravo

Još se nije “ohladio” posjet dr. Hansa Wernera Sinn-a Zagrebu (i debakla koji je uslijedio jer nitko nije znao kud će i što će s njim, a Ekonomski institut, Institut za javne financije i Institut za financije su ga ignorirali. Tako je to kada ovakve stvai pokušava organizirati HDZ!); kad evo dr Stigllitza u Splitu. I, naravno, još jednog počasnog doktorata.

Čovjek se pita obzirom na to kolko vrhunskih ekonomista dolazi u Hrvatsku valjda će jednom izaći iz krize uz pomoć njihovih savjeta?

Nažalost, uz njihovu pomoć neće jer nitko od njih nema niti vremena niti živaca da se ozbljnije pozabavi Hrvatskom. Zato nitko od njih nije upozorio na dvije ključne pretpostavke za izlazak Hrvatske iz krize:

1. Devakvacija

2. Izlazak iz EU

Naravno da to nisu ciljevi postavljeni sami za sebe nego baza za orijentaciju na poljoprivredu i turizam, jedino od čega će Hrvatska u budućnosti moći živjeti.

Čak i bez obzira na to što, kako je upozorio Sinn, “još niso izašli iz socijalizma u tržišnu ekonomiju”.
Ovi okrugli stolovi i panel diskusije su samo pokušaji bijega od stvarnosti od koje se ne može pobjeći

“”Pozvao je banke da budu osjetljivije”” [emo_smijeh][emo_smijeh]

“Apeliram da pokušaju živjeti s hrvatskim građanima, poduzetnicima i državom koja teško živi”, poručio je Lalovac.— ako ovaj budući bivši ministar nekada shvati, s kojim zadatkom, ciljem i uz čiju pomoć su strane banke stigle u Hrvatsku, onda će zaključiti da su vrlo blizu svoga cilja, a on može onda ovaj svoj apel uputi na Caritas

ministre, ove vase floskule pricate jer su izbori blizu !
koliko ste obicnim radnicima uzeli mjesecno jer moraju od kad ste bili pom ministra otvorit tk rc i primat placu preko banaka ???
a koliko je to u postocima nekome ko ima minimalac ili malu placu ?
vi ste osjetljivi onoliko koliko se blize izbori pa ste se osjetili ugrozeni zbog gubitka radnog mjesta !
ali ne bojim se ja za vas, toliko ste oprostili svojima u predstecajnim nagodbama(pljackama) da ce vas netko i nagraditi poslom zbog toga, iako nece imat koristi od vas !

New Report

Close