Vađenje krvi u Konzumu: Varga vjeruje da će naći zajednički jezik s Todorićem

Naslovnica Forum Komentari članaka Vađenje krvi u Konzumu: Varga vjeruje da će naći zajednički jezik s Todorićem

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

To ono malo igre za javnost, znaš prvi mi zabrani da ne budu mislili da je to lako dobit, onda malo pričekaš i daš mi odobrenje.

bez veze. što sada skida gaće….izvolte gospon todorić.

naći zajednički jezik znači; poslije izbora naći kakvo pogodno mjesto za njega u toj Avivi

kakav zajednički jezik???? još će mu dozvoliti da sahrane kreću iz supermarketa a oprema se kupuje u konzumu!!!! bezobrazluk!!

ja bi im predložio da im dopuste da obavljaju i porode, ali uz uvjet da to rade trgovci, odnosno da prodaju kruh, pa vade krv, pa porađaju, samo je problem koju boju kecelje im odrediti.

Potpora dragom “Braci” koji je poslovodja samoposluzivanja Adriatica Net, sasvim je slucajna.

Todoric bi dio kolaca od Zdravstva.
Kakva budalstina i sprdnja, pa to je tesko za povjerovati. Taj Todoric ne zna sto bi sa sobom. Hoce li, nakon sto izgura javno zdravstvo, iduci korak biti da osniva vlastite vojne snage (K militia?) koje ce pokusati iznajmiti drzavi, dok u isto vrijeme drzava otpusta profesionalnu vojsku i placa Todoricu dvostruko za njegovu?
Imamo javno zdravstvo koje placamo i koje funkcionira (koliko toliko), ne vidim zasto bismo punili dodatno đep Todoricu. Osim ako neki ministar ne dobije jako dobre bonuse da prebaci dio “tereta” s javnog zdravstva na Konzum zdravstvo…

Dali će g. Varga za vađenje krvi u Konzumu naći zajednički jezik s g. Todorićem, kao što je g.Todorić za pretvaranje kurije Kulmer u hotel Agrokor našao zajednički jezik s g. Bandićem – pitanje je sad.

Sve sto kupcima pruza vise izbora i smanjuje cijene je dobrodoslo. Nitko te ne tjera da ides vadit krv u Konzumu, to je stvar izbora.

Problem je sto je Konzum dosta neuredno mjesto i nisu bas usluzni. Tako da je ljudima samo pomisao da obavljaju zdravstvene uslugu na takvom mjestu odbojna.

Medutim u DM-u ili nekoj slicnoj prodavnici to bi moglo jako dobro raditi. Vise konkurencije bi smanjilo cijene, a kupci bi imali vise izbora.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Bojim se da to nece ici tako, vec ce ici tako da ce se iz Javnog Zdravstva izmusti milijuni u privatne ruke kao sto se vec radi s postojecim privatnim ustanovama (Medikol, Sunce). Npr nema se za drugi PET/CT u javnoj bolnici, koji kosta 30mil kuna, ali privatne klinike ga imaju. Zasto? Zato sto se izvuklo iz javnog zdravstva i financiralo privatne klinike, koje sada jos dodatno naplacuju i građanima (koji su vec platili HZZOu prije nego li uopce i dobiju placu), i Javnom Zdravstvu.
490mil kuna je otislo iz HZZOa samo u Medikol od 2007-2012. To je pola milijarde kuna samo Medikolu, koji sada, gle cuda, posjeduje sofisticiraniju opremu od javnih KBCa. A jedan Osjecki KBC nema drugi PET/CT, vec ljudi idu privatno, posto je lista cekanja 3+ mjeseca. Govorimo i o oboljelima od karcinoma, koji ce za tri mjeseca vec poceti polako trunuti u zemlji.
I to ce opet posluziti kao dodatni argument da je dobro sto financiramo privatne klinike javnim novcem, jer, eto, HZZO ne moze sam obaviti sve sto treba bolesnicima…
Imam osjecaj da ce tako i ovdje ici. Milijuni iz HZZOa ce na kraju otici Todoricu za isto sto se je moglo uraditi u okvirima javnih bolnica. Ali nije. Jer se namjerno zaguse da se dobije privid da je HZZO sam nekompetentan lijeciti naciju.

Ma mi smo odvratna nacija sa jos odvratnijim ministrima i politicarima. Tek ce buducnost pokazati kakva se je nepopravljiva steta napravila ovom gospodarstvu. A sve jer je par pojedinaca prodalo drzavu za mrvice sto padnu sa stola. Pocevsi od onoga tko god da je odobrio milijarde iz HZZOa za privatne klinike, dok se javna zdravstvena infrastruktura raspada. Djeca ce nam se lijeciti kao amerikanci sada. Bez novca – umri.

ja bi im predložio da im dopuste da obavljaju i porode, ali uz uvjet da to rade trgovci, odnosno da prodaju kruh, pa vade krv, pa porađaju, samo je problem koju boju kecelje im odrediti.

Kao prvo , trebali bi poćeti pružati sexualne usluge , a poslije i sve ostalo.

.

Odlična i besplatna reklama za Konzum.

New Report

Close