U Donjem gradu 
brzinu ograničiti 
na 30 km/h

Naslovnica Forum Komentari članaka U Donjem gradu 
brzinu ograničiti 
na 30 km/h

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A na Zagrebačkoj aveniji, Horvaćanskoj i slično povećati na 100 km/h i po mogućnosti omogućiti regularna natjecanja sa jakim motorkotzačima.

Znači ako auti uspore, istina, manje troše, tj manje zagađuju, ali se duže voze istom dionicom i upravo se gomilaju, što baš se navodi kao benefit ovim prijedlogom, jer su spori i promet nije protočan, hebe se političarima, kad oni ionako na gornji grad idu Frankopanskom, pa malo u nedopušteni smjer desno i malo preko pune crte lijevo i u Mesničkoj su, a meni to nije svejedno jer ću duže čekati na križanju Gundulićeva – Ilica, koji oni izbjegnu na prije opisani način i tim potezom još i indirektno utječu na usporavanje vozila iz Gundulićeve. Glupost. A sigurnost? Nemojte me farbat, ljudi voze i do vozačke prelagano dolaze, nema šanse da su svi koji posjeduju vozačku, uistinu i za vožnju. 100 puta mi se desilo da me netko vozi iznad ograničenja i da se osjećam sigurno, dok isto tako kad vidim neke vozače samo kako sjede u vozilu, vidim koliko su oni nesigurni u sebe, a onda ni meni nije svejedno. Nemojte tako pomagati narodu, ali kad promislim, drukčije ni ne znaju!

pišem samo na dionicama koje držim..

Vrlo često veliki gradovi u svojim centrima niti ne dozvoljavaju voznju vozilom.
Ako i dozvoljavaju onda se to masno placa putem kartice za voznju po downtownu ili pak nevjerojatno skupog parkinga.

Po meni dobra odluka. Samo ja bi ukinuo voznju po Donjem Gradu.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

usklađuju brzine sa HŽ-om, i oni prosječno toliko voze na svim prugama

30 kmh????? pa čemu na 30, što ne odmah na 10 kmh? pa jbt u kojoj brzini da vozim? u prvoj očito, a tada auto najviše troši…nevjerojatan prijedlog totalnih laika. držite se politike. 30 kmh…smiješno. pa čovjek se kreće brzinom od 6 kmh, tramvaji idu 35-40, a ponegdje i 60-70 kmh (ovi novi naravno) tako da je ovo besmislica i naravno – to neće proći, a ako prođe, neće biti poštovano.

...povijest se ponavlja...

New Report

Close