Hajdaš Dončić pozvao građane i mirovinske fondove da sudjeluju u IPO-u HAC-ONC-a

Naslovnica Forum Komentari članaka Hajdaš Dončić pozvao građane i mirovinske fondove da sudjeluju u IPO-u HAC-ONC-a

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

javljajmo se ljudi, da ovom ministru bar nešto za mandata uspije

[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

ma zamislite samo, vozite se po cesti, kojoj ste suvlasnik, ma ima li išta ljepše, ja bih malo kupio A6, ona mi ima nekako najljepši okoliš, hoće se to moći birati, koju dionicu ceste želiš ? ma kad samo pomislim da možeš i na svoga medvjeda naletjeti, ma predivno, a jeftino

Niti jedan stranac se vjerojatno nije javio jer je vidio da je ovo rupa bez dna, pa sad idemo u IPO. Hoće li država garntirati pismeno dobit i dividendu?
Kad je ovo tako profitabilno ja ću sve ostaviti državi da ubire lovu bez mene.

Da li nam ovaj vrli ministar može objasniti a što se to nudi?

Prihod od naplate cestarine ide u HAC, a ne u HACONC.
HAC ONC je firma koja se primarno bavi održavanjem autocesta, da ne kažem da je tu ostao sav ovaj višak ljudi u naplati (koje bi svaki novi razumni upravitelj većinom zamijenio automatima da im sindikat to dozvoli).

Ako govorimo o IPO-u (dionicama) i da je samo “tehnički problem” što prihod cestarine nije HACONCov, tko želi investirati u nešto za što se zna da idućih 30-ak godina ne može isplaćivati dobit, tj. dok se ne riješe sva dugovanja?

Ne hvala.

Evo vrli ministar Dončić je sretan, sad će on pokazati hrvatskom narodu… Kad mi ne dozvoljavate jeftino prodati hrvatske autoceste evo vam sad otkupite udjele na IPO po masnoj cijeni pa se vozite!

New Report

Close