Guverner: ‘HNB neće poduzimati nikakve daljnje mjere, čak i ako dođe do povećanja pritiska’

Naslovnica Forum Komentari članaka Guverner: ‘HNB neće poduzimati nikakve daljnje mjere, čak i ako dođe do povećanja pritiska’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Elita, nema što se reći. I na kraju se svi opet zaposle u bankama. Jer su stručnjaci. Ne dao Bog pomisliti da nije zbog pogodovanja. I moja baba je već naučila što je swap i transfer. Neka oni serrru nekom drugom. Nama je dosta. Sram ih bilo. A završit će kao i Sanader. Za 5-10 godina će o kod nas zaživiti zakon o odgovornosti o nečinjenju, pa će doći i oni na red za veleizdaju nacionalnih interesa. Kako god to zvučalo “pre napuhano” ali uništenje države i osiromašenje naroda je upravo to.

g. Vujcic, kada vas vidim u sabunikama, prodat cu vam trulu lubenicu!

Koje su to “mjere” koje je dosad HNB poduzeo u vezi ičega??? Izdaju tečajnu listu i na kraju godine kaže kolike su devizne rezerve. I banke koje su likvidirali su duboko bile zaglibile u kriminal prije nego su intervenirali.


Koje su to "mjere" koje je dosad HNB poduzeo u vezi ičega??? Izdaju tečajnu listu i na kraju godine kaže kolike su devizne rezerve. I banke koje su likvidirali su duboko bile zaglibile u kriminal prije nego su intervenirali.

jedna od glavnih aktivnosti mu je intervencija na deviznom tržištu, da obuzda rast €

New Report

Close