Čačić najavljuje referendum protiv prodaje 25 posto HEP-a

Naslovnica Forum Komentari članaka Čačić najavljuje referendum protiv prodaje 25 posto HEP-a

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Radimir se potpuno izgubio. HEP može probuditi uspavalo tržište kapitala i motivirati i druge firme za izlazak na burzu. Umjesto da se trudi nešto pokrenuti, on klasičnim populizmom pokušava uzeti birače sklone pričama koje dobro zvuče i lako se gutaju, ali su vrlo štetne za ekonomiju i državu u cijelini. Ti su glasovi do sada bili dodijeljivani laburistima, a Čačić bi ih s veseljem preuzao.

Iako, dojam je da je narodu dosta demagogije i populizma. Hoćemo projekte i konačno bolji standard, a ne kočenje i bojkot svega što bi pokrenulo ekonomiju. Do sada sam mislio da je barem Čačić toga svijestan. Očito nije. Palac dolje Radimire.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

sad treba za svaki k…. referendum delat! čačić je imao priliku nešto napravit pa šta je napravio, NIŠTA!

prodaja hep-a i hac-a nije dobro pripremljena. kakve koristi od prodaje 25% građanima i mirovincima kad s tim upravlja politika?

who dares, wins

nije problem prodaje nego način na koji se u ovoj zemlji prodaje. umjesto da nešto unaprijedimo pa prodamo, mi pokrademio do temelja, pa prodamo za đaba.primjer petrokemija, nisu je prodali kad je kupac davao preko 500 kuna po dionici, ali će je sada prodati po 17 kuna po dionici.princip, pretvori sve u papar pa proadaj za ništa, odnosno daruj određenima.

Radimire, ode tvoja zadnja prilika da nesto love maznes za sebe.

Prolupao, pa koga zanima što taj tip baljezga.


prodaja hep-a i hac-a nije dobro pripremljena. kakve koristi od prodaje 25% građanima i mirovincima kad s tim upravlja politika?

Možda zato da građani također imaju priliku sudjelovati u dobiti?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

bolje da se ne proda nego da se prodaje sad radi izbornih poena.

Ignore: KressoM, delux

Prije prico da treba prodat, sad da ne treba prodat 🙂
Dokaz vise da se nije promijenio i da je ovo jos jedna velika maska koju naveliko p….. njegovi ,, reformisti,, na sz zemlje.
Naivci mu izgradili strukturu, a na kraju ce ih sve izigrat te kad zupan medjimurja stigne iz hns u reformiste bit ce ajooojjjjjj.
A onda dalje po starom, on i ekipa omastit ce brk, a ostali clanovi svi u trk…



prodaja hep-a i hac-a nije dobro pripremljena. kakve koristi od prodaje 25% građanima i mirovincima kad s tim upravlja politika?

Možda zato da građani također imaju priliku sudjelovati u dobiti?
[/quote]
da bi se sudjelovalo u dobiti moraš imati i upravljačka prava. sa razjedinjenih 25% si niko i ništa i politika dalje kolo vodi. mogu zapošljavati koga hoće i kad hoće, isplaćivati dividendu kad im se prohtije i td. dok ih konkurencija ne samelje. onda se obori cijena dionice i sve što si dobio to si i izgubio.

who dares, wins

Čačić je sam najavljivao i lobirao za prodaju Petrokemije kad je bio u Vladi. Sada kada nije je protiv prodaje državnih firmi. Kako se sve mijenja ovisno s koje strane sjediš.

čovjek, koji je izjavio u prvoj godini mandata, ukoliko do 9 mjeseca ne bude rasta BDP, da će dati ostavku, čovjeku su usta i gu.ica potpuno izjednačeni, jedino ako se u zatvoru štogod promijenilo

Sumrak…mrak…mrkli mrak…Čačić

Nevjerojatno je da ovaj ubojica uopce ide natrag u politiku.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

New Report

Close