Tražite posao? Njemačka traži berače šparoga, plaćaju 150 eura po danu

Naslovnica Forum Komentari članaka Tražite posao? Njemačka traži berače šparoga, plaćaju 150 eura po danu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

“- Potpuno razumijemo očajne, nezaposlene i prezadužene građane koji razmatraju sezonski rad u inozemstvu, no mi ga – a vjerojatno i oni sami – ne držimo ozbiljnim rješenjem.””

Naravno da nije rješenje, ali ako se može mjesec,dva potrošit gore za 150 eura dnevno, pametnije nego niš ne radit,, a i ovi šta rade ovdje toliko ne mogu zaradit

dug je dan u NJemačkoj, na rivi to prođe u tren oka, par kavica s društvom i gotovo

Sparoge u Njemackoj su plantaznog uzgoja. Nalaze se pod zemljom i mora ih se vaditi. Znaci, treba se dobro sageti i specijalnim altatom izvaditi sparogu iz gredice, koja je usto jos i prekrivena crnom folijom. To da se moze zaraditi 150,00 € na dan je isto, kao i sto se moze trcati ispod deset sekundi, na sto metara. Ovdje mi jedino Alija Sirotanovic pada na pamet.

Pola sata sam pisao post koji je bio duži od ovog članka, i onda mi je izbrisan. Zašto?
Jel zbog linka na honorarni posao? Dao sam samo primjer posla kojim se ja bavim i koji me je izvukao iz korporativnog ropstva. Trgovina domenama je sasvim legitiman posao, i itekako profitabilan posao, a gospodski.
U tom obrisanom postu sam detaljno napisao što sve mogu raditi nezaposlene osobe, ali očito Poslovni ne cijeni savjete. Predložio sam hrpu poslova koje može raditi svatko i koji su bolji od branja šparoga i od većine poslova koje ljudi danas rade. Ali sam napisao i da bi Hrvati radije sjeli u ured i sjedili od 8-16h za fiksnu plaću svaki mjesec nego se potrudili i doista zaradili novac. Jel to bio problem?

www.HonorarniPosao.net Biznis s manje stresa i jako dobrom zaradom -----> Domaining, trgovanje web domenama (web adresama) Ozbiljan posao, detalji na web stranici

Zna li tko kako doci do toga posla ili broja.

New Report

Close