Kaufland otvara centar vrijedan 75 milijuna eura i zapošljava 300 ljudi

Naslovnica Forum Komentari članaka Kaufland otvara centar vrijedan 75 milijuna eura i zapošljava 300 ljudi

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Zanimljivo kad je DiV Samobor otvarao tvornicu u Kninu nitko iz Vlade se nije udostojio doći iako se radi o području posebne skrbi gdje vlada depopulacija i siromaštvo i pitanje je opstanka Hrvata tamo. Kauflandu koji stišće hrvatske firme i forsira strano dolazi kao i “prijatelju” Tedeschom.

gledam vec neko vrijeme poslovni , pa se svaki put moram podsjetit dali je ovo mozda neka drzava druga, npr njemacka, austrija ili sl jer sami naslovi su puni optimizma , lijepih vijesti,zaposljavanja, poslovnih ideja jednom rijecju- idila !
a onda se dosijetim da je ovo ipak hrvatska pa se moram priupitat jeli ovo cisto navijanje za vlast sdp-a ili se kod nas super zivi i posluje ???
ili je ovo Mislave vec pocela predizborna aktivnost u reziji sdp-a ???

Bravo za Tehniku d.d. Zagreb koja je u roku dovršila posao započet od propale firme ali da bi se to spomenulo valjda treba posebno platiti.

Predsjednik ne smije potencirat uvoznu industriju! jer na svako radno mjesto što veliki trg. lanac otvori (u ovom slučaju treća najveća Schwartz grupa) 1,8 mjesta se izgubi. Uvoz strane robe index 100, gubitak 450. (ovako jedino ostaje da mi izvozimo više na istok-konukretni)
Lidl( disconter iz iste Schwartz grupe) se jučer hvalio plačenim “Styrinim” novinarčićima da je izvezao 40 mil. eura hrvatske robe, točno, al je uvezao 200 mil. eura.

Otvorim portal, tri slike Milanovica.

Meni se ovo vise ne da gledati.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Novosel je kazao i…vjeruje da će i Jaskanci naći radna mjesta u tom centru.

kak sad vjeruje [emo_ooooo] pa među prvima si je gradonačeknik zaposlio suprugu a on i njegov zamjenik su osobno odnesli više desetaka cv, uglavnom zaslužnih sdpeovaca, direktno u upravu kauflanda koji su zaposleni po partijskoj liniji…ne lagati i glumiti gljivu gradonačelniće novosel, jaska je malo mijesto [emo_cool]

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.


Otvorim portal, tri slike Milanovica.

Meni se ovo vise ne da gledati.

Objektivnost jadnog Poslovnog koji je ustvari glasilo jadnih poslovnih poteza najjadnije vlade u nizu stoljeća u usporedbi sa svima.

Hrvati su neuki i nesposobni.

činjenica je da je njihov razvoj izravno vezan za našu bijedu, ali za to nije kriv kaufland, nego baš ovo bahato cerekalo.

trgovina nije u koliziji s proizvodnjom, trgovina može samo otvarati nove tržišne mogućnosti proizvođačima. a to što su na policama njemački proizvođači, a ne naši, možemo ponajprije zahvaliti poreznom fašizmu, zatim toleriranju neplaćanja i fašizmu predstečajnih nagodbi, i na kraju fašizmu potpuno privatiziranog klijentelističkog pravosuđa.


pa među prvima si je gradonačeknik zaposlio suprugu a on i njegov zamjenik su osobno odnesli više desetaka cv, uglavnom zaslužnih sdpeovaca, direktno u upravu kauflanda koji su zaposleni po partijskoj liniji…ne lagati i glumiti gljivu gradonačelniće novosel, jaska je malo mijesto [emo_cool]

Trgovanje utjecajem
Članak 295.tt

(1) Tko iskorištavanjem svoga službenog ili društvenog položaja ili utjecaja posreduje da se obavi službena ili druga radnja koja se ne bi smjela obaviti ili da se ne obavi službena ili druga radnja koja bi se morala obaviti,

kaznit će se kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godin

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

+300 radnih mjesta u Jaski a-301 u ZG.

Otvorim portal, tri slike Milanovica.Meni se ovo vise ne da gledati.

Obrisalo mi post jer sam istinito komentirao basnoslovne “uspjehe” vladajuće.

Danas je puno bolje , nekada bi mene obrisalo zauvjek (članak 133 , stavak 1.).

Interesantno , nikada ne obrišu one lažljive i uvredljive postove protiv Opozicije ?

.

OMG Rekao je Milanović,pes m… što taj neznalica ima za reći.On ne zna složiti jednu pametnu rečenicu da ne ispadne gl.pi.Tako su vodali nekada bravara po pogonima…djugovi i djugarice,mi moramo,mi trebamo i tako 50g. jada i smrada.

A jel istina da se ne otvara 300 nego 150 radnih mjesta, jer 150 ljudi će se premjestiti iz sadašnjih Kauflandovih poslovnica?

Mislim vi ste ipak poslovne novine a ne predizborni stožer Zorana Milanovića.

If I go there will be trouble, an' if I stay it will be double, so you got to let me know, should I stay or should I go

New Report

Close