Prvi hrvatski pametni kišobran Kisha rasprodan u tri mjeseca

Naslovnica Forum Komentari članaka Prvi hrvatski pametni kišobran Kisha rasprodan u tri mjeseca

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Gorane, jesi to namjerno izostavio svaku referencu sa Hrvatskom na svojoj web stranici? Jeli se sramis ili te je strah? Ovo je jedino sto sam nasao:
Where is the Kisha Umbrella produced?
Parts of the Kisha Umbrella are produced in China (BluetoothTM chip, mechanical parts) and the final product is assembled in the European Union.

Danas je bolje riječi napravljeno u Kini nego u Hrvatskoj 🙂

Dragi Technocroat, hvala na konstruktivnom komentaru. Zar nije RH dio Europske Unije? Uz to, navedeno je da smo iz Rijeke na “About Us” stranici. Najveći razlog navođenja porijekla proizvodnje je “trust” koji želimo ostvariti sa kupcima sa američkog tržišta. Srama ili straha nema, inače se ne bi odazvali interview-u, zar ne? Za sva dodatna pitanja slobodno se javite na naš info mail.

Goran Čandrlić --- www.getkisha.com

Mr.C. Hvala na odgovoru. No ne slazem se. Posto vec godinama imam business u USA, znam nesto o povjerenju “trust” u americi. Transparency and honesty. Razlika je made in germany and made in romania, iako su obje u EU. Kod narucivanja na webu vazno je napisati od kuda ce paket biti poslan (pogledaj amazon i ebay na primjer). To kupcu uliva povjerenje i moze procjeniti koliko dugo ce to trajati, isporuka. Zatim, upis kreditne kartice je zadnji korak kod web narudzbe a ne prvi. Zatim, nema ni jednog imena ni telefona ni adrese. Jedino si napisao u About us, da je netko nekad zivio u rijeci, vancouveru i londonu. Jesi na to mislio kao referencu sa hrvatskom?

Djeco, svaka Vam čast! Napokon NAšE INOVACIJE u opipljivom obliku i u prodaji na internetu ! Što ćeš bolje!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

@Technocroat: Prihvaćam zamjerke, biti će ispravljeno u sljedećim verzijama websitea. Što se tiče shippinga, prebacujemo sve na http://www.shipwire.com tako da će kupci u US i većini zapadnih tržišta imati sve transparentno kroz njihov delivery sistem, a dostava se vrši iz lokalnih skladišta. Nije nam niti na kraj pameti “muljati” klijente. A isto možete vidjeti kroz hashtagove na svim društvenim mrežama. Hvala na komentarima i sugestijama, tvrtka postoji tek nekoliko mjeseci i pred nama je poprilično posla “ispeglati” sve detalje.

Goran Čandrlić --- www.getkisha.com

Mr.C. Super! Puno srece. Moji komentari su bili dobronamjerni jer poznam ameriku a i gotovo sve startupe i ljude u hrvatskoj. Primjetio sam da gotovo svi malo uspjesniji se nakon nekog vremena pocnu predstavljati kao engleska firma, ili amercka (boston ili silicijska dolina…) i jako sturo spominju hrvatsku. Neznam zasto, nismo mi nigerija ili rusija, zemlje od nepovjerenja. Hrvatska je u posljednje vrijeme zbog turizma na vrlo dobrom glasu i percepcija hrvatske je odlicna i pomalo egzoticna. Ja licno bih to promovirao u prvom planu, best umbrella from sunny croatia!
PS. Za vracanje kisobrana u hrvatsku ili englesku, uz adresu moras stavit i ime primatelja, firme.

@Technocroat: Nije to stavljeno namjerno, tvrtka je registrirana u UK, 2 člana tima žive tamo, te smo se zbog “administrativnih” i tehničkih razloga odlučili za UK. Ideja je došla iz Rijeke (a gdje drugdje pada toliko kiše :)), te to niti ne skrivamo. Što se tiče shippinga, kao što sam rekao, planiramo imati slanje iz lokalnih centara putem shipwirea.

Još jednom hvala na komentarima.

Goran Čandrlić --- www.getkisha.com

Svaka čast i samo naprijed! [emo_palacg]

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Tko bi rekao da će doći doba kad su i kišobrani pametniji o sitnozubih…

New Report

Close