Švaljek i Kojić odabrali su novog šefa Uprave Holdinga

Naslovnica Forum Komentari članaka Švaljek i Kojić odabrali su novog šefa Uprave Holdinga

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ovo trebao nikako ne znači da će i biti!

Među četiri člana Uprave, njih dvoje bit će nova lica, dok će drugo dvoje biti iz sustava. Prema informacijama Jutarnjeg, u Upravu su ušli dosadašnja vršiteljica dužnosti predsjednika Uprave Daniela Franić, koja će biti zadužena za pravne poslove, a Dubravko Baričević, bivši direktor ZET-a, trebao bi postati član Uprave za komunalne djelatnosti.

Među članovima uprave su Daniela Franić, privremena upraviteljica, Marija Cvrlje, Denis Nikola Kulišić i Krešimir Kvaternik!

u 24 sata piše da je ta franić supruga kojića koji je vršio odabir. ne mogu vjerovati da su u tako kratkom vremenu nepotizmom nadmašili hdz-sdp i bandića zajedno.

inače, angažirati stručnu agenciju i platiti je, a onda ignorirati njene preporuke – tako je tipično za naše bijedne skorojeviće na funkcijama.logika je jasna, ako agencija odabere kandidata koji “miriše” namještačima, onda se mogu hvaliti da biraju stručne kandidate, a ako se to ne dogodi, onda se ušute i nikom ništa. osjetio sam to i na svojoj koži i rekao – nikad se više ne javljati na “državne” stručne pozicije dok se ne pojave pošteni političari…

New Report

Close