Lončar odustao od smartphonea i spasio HG Spot

Naslovnica Forum Komentari članaka Lončar odustao od smartphonea i spasio HG Spot

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Pa zašto si prestao lijepiti naljepnice na kineski mob…Stvarno šteta..?

Koja hrpa gluposti. Čak i da je sponzorirani članak, bila bi ogavna samoreklama. Koji crne forcebook? Takvih “brandova” ima na tisuce. Već za 100 komada kinezi nude OEM usluge pa mozes prodavati kineza sa nazivom Croatia tablet, Zagreb tablet ili Superflashthunder tablet.

Prodaja vjerojatno totalno podbacila pa sad prodaje neke managerske spike.

Njemu i onom drugom se posrećilo i u pravo vrijeme na pravom mjestu su imali malu trgovino informaticke opreme sumnjive kvalitete i porijekla. Kupovao sam i ja kod njih.
Sad se prodaju za neke vrle i sposobne managere, a svoju firmu su upropastili sa odabirom potpuno nesposobnog management-a. Kupovine zemljista i nekretninski planovi, orjentacija na bijelu tehniku, nerealno sirenje… Pa onda pokusaj nekog rebrand-inga kao fuzija jednostavnosti Google-a i intuitivnosti Apple-a. Rezultat je cista nula i sad on nekome tu prodaje maglu.
Onaj drugi isto brije gluposti, ali je na vrijeme izvukao lovu. Jedino sto ce sa svojim trillenium promasajima ostati i bez love. Mo’s ti misliti projekta sto se razvija vec 4-5 godina u vrijeme kada se tehnologija munjevito mjenja.

Rekao bi nas narod: “Daj ne palamudi!”.

@worlock – potpisujem 100% iako si zaboravio izlet u zastupstvo Brabusa [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh] Oni s managementom i obrazovanjem nemaju veze! Inače članak je katastrofa od nestručnosti…

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Dobro je iskoristio gotovi proizvod koji se može i kod nas naručiti po komad iz Kine i koji se tamo prodaje od strane hrpetine tvrtki sa rebrandingom kao domaćeg proizvoda, a s njime veze nema.
Prethodno rušenje tvrtke širenjem na nešto što joj ni nije ciljana publika — bijela tehnika; preveliko širenje uz pad kupovne moći građana doveli su do čega su doveli – makar za ovaj zadnji detalj je lako biti general poslije bitke, ipak ostaje dojam da se htjelo daleko previše u daleko premalo vremena. Opet se vide naznake istog s prognozama godišnjeg rasta od 25%.

1,5 godina da shvati koliko je to bila g l u p a odluka? Mozda gospon nije i d i o t ali nema srece sa razmisljanjem???

BigBoffin


1,5 godina da shvati koliko je to bila g l u p a odluka? Mozda gospon nije i d i o t ali nema srece sa razmisljanjem???

svo to vrijeme se on zrtvovao radi nas, da nam bude bolje u zivotu [emo_smijeh]

i da se izjednacimo s ostatkom Europe [emo_zloban]

ZVZD, VPIK, turisti, plovidbe, polulikviduše, nelikviduše, CASH, ...

New Report

Close