Prosvjed Radničke fronte protiv privatizacije Imunološkog zavoda

Naslovnica Forum Komentari članaka Prosvjed Radničke fronte protiv privatizacije Imunološkog zavoda

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Koliko ste vi dobro poslovali zadnjih godina vidi se na rezultatima. Da ste umjesto lamentiranja danas, zadnjih desetak godina imali top-management, koji bi vas pripremio za trzisnu utakmicu, danas ne biste kukali. Sada vam treba najmanje 100 milijuna kuna, da bi uopce mogli nesto raditi po zdrastevin ISO standardima, a vi nemate niti za place. I sada treba “poduzetna” drzava uskocit sa miljunskom sanacijom, da bi vi i dalje radili kao i do sada. Tko je ovdje lud?

doista smo perverzno društvo… privatizaciju je trebalo napraviti prije godinu dana, i trenutno postoji jedini tračak nade da će se privatizacijom tvrtka spasiti – a oni prosvjeduju protiv “krupnog kapitala”?! da imaju mrvicu pameti, prosvjedovali bi da se privatizacija ubrza, a ovo je doista nečuveno.

pa ovi na slici nemaju ni 30 godina i moram se zapitati gdje i kako su se indoktrinirali boljševizmom iz doba drugog svjetskog rata. zagreb je doista postao najgora intelektualna i civilizacijska žabokrečina u europi.

Hrvatska sve dublje pada u ponor gluposti, radikalizma i neznanja. Radikalizam i populizam ce biti jos izrazeniji u vremenu koji nam slijedi.

Protiv koga ce ovi bedaci prosvjedovati kad se nitko ne javi na natjecaj i privatizacije nekad mozda i dobre, a danas potpuno bezvrijedne tvrtke, propoadne.

S obzirom na sveukupnu nesposobnost SDP-a i HDZ-a koji se znaju samo vrijedjati, svadjati i dijeliti narod, ovakvih slika ce u ovoj godini biti sve vise i vise. Kao i u Grckoj, Italiji, Spanjolskoj…..(pa cak i u Engleskoj se ozbiljno prognozira da bi tamosnji klaun Boris Johnson mogao postati premijer). Ovo sve govori da bezidejna evropska politicka birokracija nije u stanju nositi se sa problemima koje kreira pohlepni i neodgovorni krupni kapital. Na taj nacin vladajuci birokrate diljem Evrope pa tako i u Hrvatskoj, pripremaju teren (iako toga nisu svjesni jer su, zapravo, ograniceni i mentalno naravno) za dolazak na vlast ovakvim radikalima koji populistickim vristanjem opet dovode neuk narod u zabludu.
Pa neka nam……

Ma kakavi radnicka fronta… Pitanje je dal itko moze vise pomoci Imunoloskom? Sav onaj kvalitetni visokoobrazovani kadar je napustio ovu firmu i nasao novi posao. Trebali su ovu firmu brzo privatizirati, a ne naganjati se 2 godine….

http://www.vecernji.hr/zg-vijesti/protuotrov-kostao-25-eura-a-sada-ga-uvozimo-za-500-eura-934333

Normalno da su propali kad su nešto što postiže tržišnu cijenu od 500€ prodavali za točno 20 puta manje!!!!!
Ta tvrtka je bila suho zlato i najmanja vrijednost tvrtke je lokacija, know-how i licence su vrijedile cca500ml …a današnja vrijednost je bliža nuli jer je sve propalo unazad 10 i više godina

New Report

Close