Ministri pozitivno ocijenili rad Vlade u protekle tri godine

Naslovnica Forum Komentari članaka Ministri pozitivno ocijenili rad Vlade u protekle tri godine

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

sram-te-bilo

Za vrijeme recesije, dok su plaće u realnom sektoru konstantno padale, a nezaposlenost rasla i probila rekordne brojke, ne samo da se povećao broj “zaposlenih” u javnim i državnim firmama, već su se i njihove plaće povećale.

Dakle, za isto vrijeme dok hrvatska mala poduzeća (koja zapošljavaju preko 400 tisuća ljudi) ostvaruju kumulativni gubitak od 7 milijardi kuna, plaćaju 12 milijardi kuna poreza na dobit i tko zna koliko još parafiskaliteta i legalnih reketa, dok se broj nezaposlenih u Hrvatskoj povećao za preko 50% i njihove realne plaće su u padu, dok nam BDP pada već nekih 13 kvartala za redom, sindikatlije iz javnog sektora (koji se financiraju novcem otetim od privatnog sektora) se bune zato što njihove uhljebnine nisu rasle po zadovoljavajuće visokoj stopi!

Zato je potpuno nedopustivo i suludo da u vrijeme krize, dok u privatnom sektoru sve više ljudi gubi posao, istovremeno broj zaposlenih u javnom sektoru raste (pa čak i da stagnira!).
Također je krajnje suludo i neprihvatljivo da, dok se sve više firmi zatvara, realne plaće padaju i bilježimo pad BDP-a, plaće u javnom sektoru rastu.

Potrebno je što prije napraviti veliku čistku u javnom sektoru, ukinuti sve nepotrebne agencije, komore i državne urede, srezati im broj zaposlenika, te privatizirati poduzeća u državnom vlasništvu, kao i javne ustanove, počevši od fakulteta.
Također je potrebno, u međuvremenu, vezati visine plaća u javnom sektoru uz stopu rasta BDP-a, kao i broj zaposlenih.
Jednostavno je nemoguće i apsurdno da broj zaposlenih u javnom sektoru raste, dok je broj zaposlenih u realnom sektoru u padu i na povijesno niskim razinama!

http://www.index.hr/vijesti/clanak/vilime-ribicu-sram-te-bilo/791552.aspx

.

zar-stvarno-netko-misli-da-smo-maloumni

…SDP napustio saborsku sjednicu na kojoj je izglasana neovisnost Hrvatske …”To smo vidjeli u dva navrata, kada je takozvana socijaldemokracija, koja je lažna ljevica i ništa drugo do jugonostalgija i jugofilija, počela iz temelja mijenjati vrijednosti stvorene 90-ih”

“Pa dobro, zar stvarno netko misli da smo maloumni?”

http://www.index.hr/vijesti/clanak/karamarko-pa-dobro-zar-stvarno-netko-misli-da-smo-maloumni/791577.aspx

.

@Pero7 svakom loncu dežurni poklopac, uvijek sa HDZ parolama. Bojiš se da ćeš i ti izgubiti uhljebljeničko mjesto koje imaš kod HDZ-a?

Mogu ja za sebe misliti da sam najbolji j..bač na svijetu, ali ako žene kažu suprotno, zalud mi je

Na primjeru zdravstva – SLAŽEM SE.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

u povijesti Hrvatske nikad nije bilo gore i štetnije vlade od ove SDP/HNS vlade!

Ministri s Marsa.

Tamo su pozitivne ocjene negativne!

a šta im drugo ostaje nego da se sami pozitivno ocjenjuju kad sigurno neće nitko drugi. osim valjda njihove mame i josipović.

SRETAN BOŽIĆ !

.

New Report

Close