Naplata 230 mil. kuna u rukama Magme 21

Naslovnica Forum Komentari članaka Naplata 230 mil. kuna u rukama Magme 21

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ne kuzim sto mu je ovo trebalo… TurboLimach je bio zlatna koka i mogao je ostati to. Nije da mu ne zelim da uspije, ali IMHO 3D printanje je jos daleko od kucne uporabe. Pogotovo jer sve sto covjeku treba mozes naruciti iz Kine za 10 kn.

Meni taj 3d izgleda kao utopija…nedavno je bio njegov intervju u Večernjem pa je novinaru s tim printerom tiskao običnu lopticu dvadesetak minuta!?

Ma kakav 3D printer, kakvi patenti.!??Softver u Kini, hardver na Tajvanu a patenti u Americi….ovo je priča za malu djecu il novinare Jutarnjeg…Kompanije koje se bave 3D printerima, bave se printanjem i razvojem uređaja 30 godina i tom biznisu su jako dugo… Jedno je preprodavati lutkice iz Kine, a drugo je razviti uređaj za 3Dprintanje. što će razvijati, softver, hardwer, glave, mehaniku, materijale….sve sam ili samo se fokusirati samo na dio…koji patenti, ovo je priča za malu djecu…

taj je odavno trebao biti pod istragom…velika prevara,i on i Magma

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!


taj je odavno trebao biti pod istragom…velika prevara,i on i Magma

Već kada nisu institucije sistema procesuirale Fižulića trebali su ga istražiti nezaposleni novinari kojih ima kao mravaca.

.

Bilo bi zanimljivo da nas novinari detaljnije izvijeste:
– kako to Magma 21 (Magma 21 ???) provodi plan,jer izgleda da ništa ne teče po planu koji je izložen (što je baš čudno i iznenađujuće…)- vrlo jasne i konkretne stvari su izrečene na Velesajmu,valjda su i u nekom zapisniku kao ozbiljne namjere kojima se ipak odgađaju milijunski dugovi
– kako je moguće da je plan masovno (većinski) podržan i usvojen,sve u roku i po pravilima, a unatoč tome sad opet neke manjine osporavaju neke stvari van roka i plana,ometa se proces, prošle su neke ovrhe i slične radnje,iako je zakon izmišljen da sve bude transparentno,ravnopravno,u korist i zaštitu oštećenih itd.
– koliko još sve to planiranje i rastezanje može trajati i koje su sankcije
– što je to stečajna masa Magme,Magme 21,Magme 42 ili koje god MAGME?

"Vuk dlaku mijenja, ali ćud ne."

New Report

Close