Europa predvodi rast svjetskog tržišta nekretnina; snažan oporavak u Hrvatskoj

Naslovnica Forum Komentari članaka Europa predvodi rast svjetskog tržišta nekretnina; snažan oporavak u Hrvatskoj

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

[emo_palacg]

komične lazi.

istina je da je pad cijena usporen ZA SADA,
no nece ovdje biti nikakvog rasta do daljnega,
a onda jednog dana ce sljedeca gosp. kriza snizit cijene za barem jos 30%.

tek na 600e po m2 za normalne lokacije van centra Zagreba i Dalmaciju bi cijene bile pristupacne i po dobrom house price to income ratio.

Tko ima interes naručivati ovakve lažljive članke?

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Sto je babi milo, to se babi snilo!

Nema porasta cijena nekretnina u HR dok se ne smanji nezaposlenost, poveca platezna moc i ukloni neizvjesnost vezana za zakon o porezu na nekretnine.
Slozio bi se da s obzirom na omjer prihoda i platezne moci cijene vece od EUR 600 po m2 su nepristupacne vecini gradjana. Sa druge strane EUR 600 je okvirna cijena za izgradnju m2 stamnbene kuce. Za investitore po tim uvjetima nema osnove za ulaganje. Treba sagledati cinjenicu da manji postotak nekretnina u HR kupuju stranci vecinu kupaca sacinjavaju gradjanni HR. Sve dok se pristupacnost nekretnina ne popravi za prosjecnog gradjana HR, ne ce biti oporavka na ovom trzistu.
Jedina iznimka i ujedno zaseban trzisni segment prestavljaju skuplje nektetnine na Jadranu.

Ako tzv ozbiljna institucija objavi ovakve podatke koji nemaju veze sa istinom i realnoscu, nije ni cudo da nam je danas ovako lose.
Rekli bismo – Ima li pilota u avionu?

Čuj to, dramatičan rast :), koja komedija ovaj poslovni, odavno nisam se tako nasmijao :)))))

Evo bas gledam dobar manji stan u ZG na pristojnoj lokaciji i mogu reci da je to nemoguća misija.a potkrovlja i suterena ko u priči,čak i oni ne spuštaju cijene

Ova SDP+HNS Kukuriku vlada sve čini već tri godine da uništi tržište nekretnina , građevinski sektor i cijelu građevinsku industriju svakodnevno najavljujući deranje Hrvatske sirotinje porezima na nekretninu i imovinu.

.

New Report

Close