Novi rekordi svjetskih indeksa sve više potiču crne scenarije

Naslovnica Forum Komentari članaka Novi rekordi svjetskih indeksa sve više potiču crne scenarije

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Novi rekordi svjetskih indexa su zastrašujući, kao i vrijednost dolara, to je moj komentar! O tome sam u nekoliko navrata pisao u blog dijelu svoje web stranice. Pisao sam o visokom tečaju dolara i utjecaju na domaining, a taj moj tekst je u cijelosti prenio i popularan regionalni portal Hercegovina.info. Pisao sam i o daljnjem rastu dolara i burzovnim indeksima koji su na povijesnom maksimumu i tom tekstu sam priložio vrlo zanimljive grafove koji ukazaju na direktnu povezanost rasta burzovnih indeksa sa rastom duga SAD-a i suludom politikom FED-a. Usput, ECB namjerava kopirati “mjere za spas gospodarstva” koje je poduzeo FED što znači da nas čeka najveća globalna kriza ikad zabilježena. Sada sve izgleda divno i krasno, dolar raste, nezaposlenost u SAD-u je u padu, burzovni indeksi su na maksimumu, ali pitanje je do kada? Kada se uruši dolar i gospodarstvo SAD-a, to će biti dovoljno za slom europskog gospodarstva, ali ECB-u to očito nije dovoljno pa će izgleda olabaviti monetarnu politiku i naštampati malo eurića da taj slom bude još jači.

www.HonorarniPosao.net Biznis s manje stresa i jako dobrom zaradom -----> Domaining, trgovanje web domenama (web adresama) Ozbiljan posao, detalji na web stranici

Članak je na nivou Vlaovićeve izjave: “Najgore je kad povedeš 2:0”. A da ne spominjem koji znalci to komntiraju. Credos je sigurno stavio 2 milijarde dolara u američki indeksni fond i još milijardu dolara u njemački indeksni pa sad drhte. (#Bulls##t!#)

hvala bogu da crobex može probiti rekord samo u obratnom smjeru tako da hrvatsku čeka blještavo svijetla budućnost, a ne kao te trule kapitaliste koji srljaju u propast.

Ja sam komentirao prvenstveno zbog toga što je taj rast na nezdravim temeljima i nemam namjeru mijenjati mišljenje jer zaključke donosim sam, ne na temelju namjerno serviranih informacija. Dolar raste, po kojoj logici osim političkoj i umjetnim pumpanjem? To je povezano i s indeksima.

www.HonorarniPosao.net Biznis s manje stresa i jako dobrom zaradom -----> Domaining, trgovanje web domenama (web adresama) Ozbiljan posao, detalji na web stranici

New Report

Close