Putin je voćarima iz doline Neretve napravio uslugu

Naslovnica Forum Komentari članaka Putin je voćarima iz doline Neretve napravio uslugu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Mi bacamo drvlje i kamenje na Grčića,a sada se vidi da je i druga strana nesposobna.

Ovi čudaci nisu znali pronaći studente koji će im ispuniti obrasce!?

Tolika nesposobnost doista je biblijskih razmjera.


Mi bacamo drvlje i kamenje na Grčića,a sada se vidi da je i druga strana nesposobna.

Ovi čudaci nisu znali pronaći studente koji će im ispuniti obrasce!?

Tolika nesposobnost doista je biblijskih razmjera.

a deseci tisuća besposlenih birokrata u državnoj upravi nisu mogli naredbom vlade uskočiti u pomoć ljudima?? [emo_palacd]

ISTO KAO SA PŠENICOM U SLAVONIJI. VJERUJEM, DA IMA JOŠ DOSTA TAKVIH SLUČAJEVA (VOĆE, MED, VINO ITD.) SA MALO ANGAŽIRANJA ŽELI SE DOBRO ŽIVJETI CIJELE GODINE.

Gospodjo Babić, zadnjih dvadeset godina sam u nekoliko navrata privrednim delegacijama iz Hrvatske pokazivao na primjeru Baden Württemberga, kako funcioniraju zadruge i druge vrste uduzenja, kao sto su razni prstenovi mehanizacije i ostalih skupih postrijenja, kao sto su mobilne punionice vina u boce. Na kraju bi nasi vrli (poljo)privrednici, vinogradari, vinari, vocari… ustvrdili da to ne moze funkcionirati u Hrvtaskoj. Na sto sam im ja uvijek davao isti odgovor. Da ce onda svi oni propasti. Kad vidim tu neorganiziranost, nesposobnost da mijenjaju sebe, da shvate da su poduzetnici i da inicijativa MORA dolaziti od njih, da shvate da moraju voditi knjige i da trebaju poznavati barem excel i word iz office paketa… Ali ne, oni “furaju” svoju staru mantru i samo zele idalje cuclati drzavni sisu, koja je vec odavno prazna. Racunam de ce za dvije godine 50% danasnjih poljprivrednika jednostavno nestati. Da su jos prije desetak godina shvatili da su nesposobni i prodali svoju zemlju drugima, doslo bi do okrupnjivanja, a time i do vece ispaltivosti poslovanja.

bsjke, nikad nigdje u svijetu ljudi nisu ulagali u struku i znanje dok ih sila ne natjera.

oni, kao i slavonci, prvo trebaju propasti i doći na rub gladi, da budu sretni raditi kako pomoćni kooperanti nositeljima posla. onda će se stvari početi dolaziti na svoje mjesto, i značaj struke i znanja postati vidljiv.

no marksistička država dvoglave partija ne dopušta prirodan razvoj stvari, raznim subvencijama, poticajima i stimulacijama oni ohrabruju te ljude da rade loše i da se na to još naviknu. prvi korak je da državno protežiranje prestane – isto kao i u turizmu.
a n

MANDARINSKA EUFORIJA …

Iako ima stipendiju i sredstva više od prosječnog zaposlenoog građanina u Rep.Hrvatskoj moj sin je danas / kako čujem / uredno stajao u redu
za kupnju mandariaa u Rijeci po 3,00 kune…

Da nu ih svaki dan donesem zlatne na tanjuru , uzmi uzmi,,,,reko bi mi:
daj..dosadna si…

Dakle, pridružimo se kolektivnoj euforiji kupnji mandarina…spasimo
društvo od neorganiiranosti i kaosa……

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Poticaji nisu problem.

Dobivaju ih i u Austriji koja je druga poljoprivredna galaksija u odnosu na naše balvane.

Nije slučajno lani istaknuto da je obrazovna razina domaćih poljoprivrednih proizvođača na europskomu dnu.

New Report

Close