Godina koju bankari žele što prije zaboraviti

Naslovnica Forum Komentari članaka Godina koju bankari žele što prije zaboraviti

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ovo je i više nego objektivna informacija o stanju u bankarskom sektoru i više nego indirektna objektivna informacija o realnom sektoru.
Velika je šteta što se analiza, odnosno informacija nije referirala na financijski potencijal koji okružuje kako bankarski sektor tako i realni sektor.
Dovoljno bi bilo referirati se na financijski i investicijski potencijal neiskorištenih predpristupnih europskih fondova, kao i na Europske fondove koji su nam ponuđeni. Ako bi se referirali na iste ne bi postojali razlozi za samosažaljenjem i međusobnim optužbama bankarskog sektora i realnog sektora. Niti bi postojao razlog za međusobne optužbe bankarskog sektora i regulatora.
Očito se više volimo međusobno svađati i optuživati, kao što se više volimo prikazivati žrtvama i samosažaljevati nego mijenjati sebe i druge!!!!

Godina koju zdravstvo želi što prije zaboraviti…
Godina koju građevina želi što prije zaboraviti..
Godina koju školstvo želi što prije zaboraviti…
Godina koju poljoprivrednici žele što prije zaboraviti…

itd.itd,.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ja sam laik ali radim u firmi koja svak godine zavrsi sa 10.000 kuna dobiti iako imamo miljunski promet. Zasto? Jer nam vlasnik – njemacka firma namjesti cijenu za svoje usluge tocno tako da ispadne da nema dobiti. Dobiti zapavo ima, ali samo za Nijemce.

Baš mi je žao, što nisu sve bankrotirale!

New Report

Close