Tele2 Hrvatska s porastom prihoda, pomogla prodaja turističkih paketa

Naslovnica Forum Komentari članaka Tele2 Hrvatska s porastom prihoda, pomogla prodaja turističkih paketa

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Tele2 je najgori mobilni operater s izrazito lošom pokrivenosti signalom, ali s dampinškim cijenama (radi kojih stvara gubitke koji se mjere u stotinama milijuna kn). Na njihovoj mreži je nemoguće dobiti signal praktički ako nisi na otvorenom, znam jedan slučaj da se firma s 50 pretplata usprkos Revolucijama i niskim cijenama nakon isteka 2 godine vratila u HT, jer u proizvodnom pogonu jednostavno nije bilo moguće nikoga dobiti na telefon (u Zagrebu!!!).
Kažu “pomoglo im što su imali prihode od roaminga”… to kod njih ide na sljedeći način. Poznat mi je slučaj gdje je osoba otišla na vikend kod rodbine u Slavoniju u mjesto cca 10km udaljeno od granice s BiH i za mjesec dana dođe iznenađenje u vidu iznosa od preko 300 kn za prijenos podataka u roamingu!!! Objašnjenje njihove službe za korisnike je da je sve ispravno i da nema osnove za žalbu.
Od ovog Tele2 treba bježati ko vrag od tamjana, u početku sve izgleda sjajno i bajno, međutim kad se malo zagrebe ispod površine, trulež na sve strane.

New Report

Close