Vlada kreće u dubinsku analizu proračunskih rashoda

Naslovnica Forum Komentari članaka Vlada kreće u dubinsku analizu proračunskih rashoda

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Još pet mjeseci nerada i prebacivanja loptice – “čekamo rezultate analize”.
Ispada da ovoj Vladi treba cijeli jedan mandat samo da utvrdi činjenično stanje?

tako je, nastavak priče “ništa ne radimo jer nam nitko ne može ništa, a reda radi pričamo da ipak nešto radimo.” ne treba tu nikakva dubinska analiza, nego odmah početi otpuštati činovnike i ukidati županije i općine.

nadam se da će milanović zbog ovoga u dogledno vrijeme završiti u zatvoru – isto vrijedi i za karamarka ako nastavi istim putem; i kumice na placu vide da je neophodno odmah početi drastične reforme. ako oni to neće da rade, dužni su se ekspresno iseliti s markova trga. ako neće da mrdaju iz fotelja, a neće ni da rade, riječ je o svjesnom i namjernom pravljenju ogromne štete, a to je sasvim sigurno utuživo, kao totalni laik za pravo čvrsto sam uvjeren da već zbog imunološkog zavoda netko treba ići u zatvor na 10-15 godina.

Nakon toliko “bačenih” godina, financijske represije, bahaćenja i pljuvanja po svima koji se svakodnevno trude zaraditi kunu za sebe i dvije za proračun vi ste krenuli raditi DUBINSKU ANALIZU?!?

Samo jedno pitanje…

Jeste li vi pobogu normalni??? Hoćete reći da nemate pojma ni što rezati a stalno “kenjate” o reformama?

Zanimiljivo je da nitko od komentatora nije primjetio da ce ‘tematska povjerenstva’ analizirati troskove prema grupama i svoje zakljucke slati ‘glavnom povjerenstvu’. Dakle, uz toliko povjerenstava postavlja se pitanje sto radi Ministarstvo financija? Zar nije osnovna funkcija ministarstva financija kontinuirana analiza i controlling proracinskih stavki kako bi se u svakom trenutku znalo stanje bilance i racuna dobiti i gubitka? Mislim koji K ce vam ministarstvo ako osnivate ta silna povjerenstva? Nista od toga prijatelju, jasno je prema organizaciji posla da od ove racionalizacije nece biti nista. To je samo prebacivanje odgovornosti i loptice. Jadno koliko vremena im je trebalo da shvate da treba zarezati (prvo su mislili povecavati prihode – vidi se sad da je to promasena strategija jer se iz mrtvog konja nema vise sto isisati). Sad…zele ukrasti jos 5 godina da zarezu u troskove. Nesposobnost velika…bezgranicna.

Oni žele reći da sad neznaju kako i na šta se troše sredstva??

Uz sve današnje opcije koje imaš sa računalom, šta oni još na papiru rade? Pa to je valjda osnovno da znaš šta, koliko i zašto to plačaš, neovisno jel 1 kuna ili milion kuna, jao nama

Ha, ha, vidjet ćemo ADZ kad dođe na Markov trg. To će tek biti veselje. Vraćamo se u feudalizam. Seljačija je na pragu.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

ovu Vladu bez ikakve dodatne analize
treba otjerati po hitnom postupku

Rješenje je jednostavno….svi koji primaju plaću iz proračuna i državnih fondova 10% dole, osim liječnika i nastavnika……problem je riješen!


Rješenje je jednostavno….svi koji primaju plaću iz proračuna i državnih fondova 10% dole, osim liječnika i nastavnika……problem je riješen!

Misliš da bi 10% bilo dovoljno? I zašto izuzimati liječnike, kad od 100 ljudi s najvećim plaćama zaposlenih na državnoj sisi, njih 96 su liječnici? A nastavnici koji rade tako dobar posao zatupljivanja novih generacija, najbolje da im još povećamo plaću i tako ih nagradimo za dosadašnje rezultate?

New Report

Close