Vujčić: Situacija u bankarskom sustavu je toliko dobra da imam problema uvjeriti ljude

Naslovnica Forum Komentari članaka Vujčić: Situacija u bankarskom sustavu je toliko dobra da imam problema uvjeriti ljude

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Između banaka i gospodarstva ne postoje kanali, a posebno ne postoje kanali između banaka i malog i srednjeg poduzetništva, tvrdi potpredsjednik vlade!!!!!!!!
Ubrzo ga demantiraju Vujčić, Luković Bohaček i ostali bankari! Kanali koji ova gospoda vide, popločani su:
– „ tako dobro dobra da imam problema uvjeriti ljude, naprimjer iz Europske komisije, da je tako i to nakon šest godina recesije”, kazao je guverner Hrvatske narodne banke (HNB) Boris Vujčić i istaknuo da je je hrvatski bankovni sustav bolji od ekonomije.
– Privatizacijama i stranim vlasništvom nad bankama , da „su u hrvatskoj javnosti neopravdano proglašavane krivcima, a zapravo su žrtve izostanka zdravih ekonomskih politika“ tvrdi Luković
– Da može ECB ulaziti u poslovanje banaka, a banke mogu „u tu analizu ( ogovoriti) bez straha jer( hrvatske banke) imaju visoku stopu adekvatnosti kapitala odnosno visoku likvidnost.
Nakon što se pogleda film „Kanal“ Andrzeja Wajde onda se lakše može razumjeti kakav kanal uistinu funkcionira između banaka i gospodarstva, a posebno kako izgleda taj kanal između banaka i malog i srednjeg poduzetništva!!!!
Samo što takav kanal ne vide pomenuta gospoda, kao što i njemački građani nisu vidjeli takove kanale sve dok ih nije Wajda na njih upozorio!

uz ovoliku kamatu bilo bi i sramota da su u gabuli.

who dares, wins

nego reci ti nama vujčiću u kojim bankama držiš devizne rezerve i po kojim kamatama.to je pitanje svih pitanja već 20 godina.to je bio samo jedan cirkularni biznis,jer se naša lova iz deviznih rezervi vratila nazad kroz kupnje naših firmi i kvazi investicije a koje kontroliraju oni koji su dali devizne rezerve u strane banke.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

New Report

Close