Švaljek: U ovom trenutku je najvažnije da grad funkcionira

Naslovnica Forum Komentari članaka Švaljek: U ovom trenutku je najvažnije da grad funkcionira

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Izgleda da SDP vise nema slobodnih mjesta za svoje vrle kadrove pa moraju nekoga strpati u zatvor da uhljebe nekog od svojih.

u ovom trenutku ipak je najbitnije da se mahune zamrznu, jer dok se Milan vrati bojim se da neće biti svježe za konzumaciju

a i raštika bi mogla propast, ako ju mraz dohvati… predlažem hitno puštanje osumnjičenika do stvaranja preduvjeta za pošteno suđenje u kojem nevino povrće na savici neće ispaštati.

Ne vidim u ovim izvjestajima neke cvrste dokaze. Na stranu osobni animozitet spram njega ali tu se spominje samo nekakav posao sa odvozom smeca i neke izmjene GUPa..bivsi ministar Veljko Ostojic je bez sumnje izmjenio poljoprivredno u gradjevinsko zemljiste,zaradio 25 mil kn pa nikom nista a ovo su neke indicije i pritvorena je gomila raznih procelnika i direktora?!…i medju njima navodno traze pokajnika pise Jutarnji koji mu je nesklon!?..sluti na fjasko

ma najozbiljnijiji dio optužbi je onaj o pogodovanju investitorima. tu izgleda imamo veleizdaju zbog subverzivnog djelovanja usmjerenog protiv državnog antiinvesticijskog kursa.

New Report

Close