Glavnica duga hrvatskih autocesta 4,3 milijarde eura

Naslovnica Forum Komentari članaka Glavnica duga hrvatskih autocesta 4,3 milijarde eura

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Odlična esejska analiza HAC – a! Pametnom dosta.
No ima i protivnika monetizacije okupljeni u građansku inicijativu “Ne damo naše autoceste”!? Ako su to ‘naše ceste’ onda su i moje!!! Ja svoj dio dajem u koncesiju i tražim od vlade da me oslobodi plaćanja toga kredita, a i dalje ću na naplatnoj rampi platiti cestarinu.
Mijat Stanić, Sever i Karamarkovići koji to potpisuju neka nas protivnike potpisa izuzmu od obaveze vraćanje – ostatka kredita…

Vidim da se je Poslovni jako uhvatio u borbu protiv inicijative ‘Nedamo naše autoceste’. Ovo je već peti ili šesti članak koji govori u korist monetizacije a da istovremeno nije objavljen niti jedan članak koji bi argumentirao stranu protivnika monetizacije.
Stvarno bi bilo lijepo kad bi Poslovni bio odmjereniji i neutralniji kod političkih strana i odluka. Bolje bi bilo da Poslovni sam napravi analizu učinaka monetizacije koja bi uključivala ekonomske učinke, političke učinke, strateške učinke, ruralni razvoj itd.

Hrvati su neuki i nesposobni.

[emo_palacg]

Po ugovoru o koncesiji novi koncesionar će i dalje iz državne blagajne uzimati ogromne novce kako bi nadoknadio minus. Naime, po ugovoru Hrvatska država JAMČI profitabilnost i ćemo i ubuduće iz naših novaca plaćati novom upravitelju/vlasniku autoceste da bude siguran da će zaraditi.

Zašto to prešućuje Poslovni dnevnik?

@antev,

to je bar očito , PD vrši selekciju informacija ili su tekstove pisali lijevi , crveni , žuti i zeleni vragovi i stoka sitnog zuba .

Zbog toga ima neopravdano toliko tekstova o raznim štetočinama :
Mireli Holy , Vesi Pusić , Marasu ,Zmajloviću , Siniši Hajdaš Dončiću i monetizaciji….

.

New Report

Close