Prihod Milanovićeve IT petorke 2,7 mlrd. kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Prihod Milanovićeve IT petorke 2,7 mlrd. kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

To je turistički izlet…poveo je čak i sina koliko je to ozbiljno….

I takve tvrtke bi trebale ulagati u Milanovićevu Kukuriku SDP Hrvatsku ?

Pa nisu s kruške opali da ulažu u državu u kojoj se uvijeti poslovanja mjenjaju svakih nekoliko mjeseci , koja ima poreze najveće na svijetu (neke i retroaktivne) i u koju neće ulagati ni domaći investitori.

.


To je turistički izlet…poveo je čak i sina koliko je to ozbiljno….

zašto?gospodin budući bivši premijer nije javno objavio, da svatko može na putovanje poslati svoga sina iliti dijete, ako plati sve putne troškove. Zar samo on ima pravo(i odakle mu, da ne ulazimo u detalje u slučaju možebitnih problema na putovanju) da omogući svome sinu putovanje u Ameriku vladinim avionom. Zašto svi ne putuju prema istim uvjetima, zašto samo sanaderke i milanovčić imaju exluzivno pravo.Putovanje u Ameriku u ovakvoj delegaciji svakako će za mladog skojevca biti uspješnije, nego za većinu onih školovanih sinova , koji se u sveopćoj gužvi na zračnoj luci, jedva pronađu sa onima koji ih tamo dočekuju, pa im je bitnije kao znak raspoznavanja što imaju na glavi, nego u njoj, a premijerov sin će za razliku od njih, bez obzira na sadržaj unutrašnjosti odmah biti prepoznat kao sin nesposobnog glavonje i ne vidim kako će mu to pomoći

premijer-otisao-u-ameriku

a-nitko-i-dalje-ne-zna-zasto

Najuvjerljivija teorija o Milanovićevom obilasku SAD-a je ona da je otišao u pet američkih kompanija naučiti što one mogu prodati Hrvatskoj, a što će zatim Hrvatska platiti kroz sredstva iz EU fondova.

Premijer otišao u Ameriku, a nitko i dalje ne zna zašto

.

Ne bi ni ja investirao u Hrvatsku kad citam ove komentare u toboze poslovnom listu. Kad su ovakvi komentari na strucnom portalu, kavki su tek u “yellow press”!? Hrvastka je jednostavno nacija destruktivnih desperadosa i pljuvaca, koji cijeli svoj zivot pubertiraju.


To je turistički izlet…poveo je čak i sina koliko je to ozbiljno….

Pa mali mu je expert iz informatike. Odlicno igra kompjuterske igre. Pa nije Lepi Cane Mujo pa da misli da se ovi tuljani sta ih je poveja sa sobom kuze u IT.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

sto-li-ce-mu-jos-uvaliti

firme-koje-milanovic-obilazi-u-sadu-kostaju-nas-162-milijuna

Iz proračuna u 2014. najviše IBM-u

Za Microsoftov softver oko 40 milijuna kuna godišnje

Iz državnog proračuna King ICT je tako ove godine dobio 33.053.148,86 kuna.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/sto-li-ce-mu-jos-uvaliti-firme-koje-milanovic-obilazi-u-sadu-kostaju-nas-162-milijuna-kuna/774811.aspx

.

New Report

Close