Mornar i Milanović putuju u posjet američkim tehnološkim divovima

Naslovnica Forum Komentari članaka Mornar i Milanović putuju u posjet američkim tehnološkim divovima

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ha ha ha koji glupani

Koja jad i bijeda i debilizam

Koja ce to koncentracija mozgova bit kad dodju ova dva genijalca. Navodno je amercika vlada vec zatrazila da ce Silicijsku dolinu preimenuje u Dolinu mozgova u čast posjeta Milanovica i Mornara.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!


Koja ce to koncentracija mozgova bit kad dodju ova dva genijalca. Navodno je amercika vlada vec zatrazila da ce Silicijsku dolinu preimenuje u Dolinu mozgova u čast posjeta Milanovica i Mornara.

[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Milanović bi Amerikancima mogao eventualno ponuditi naš sustav za elektronsko glasanje u Saboru. Neki dan opet nije profunkcionirao, a proteklih desetljeća je potrošeno sigurno već preko milijun eura na isti. Amerikanci bi onda na svoj mogli potrošiti barem milijardu.

http://www.24sata.hr/politika/sabor-zablokirao-novi-sustav-glasovanja-pa-opet-dizali-ruke-386050

Ne mogu vjerovati. Ovi lumeni idu predloziti amerima nesto sto postoji vec godinama! Microsoft ima programe BizSpark i WebSpark koje novim firmama omogucuju koristenje svih Microsoftovih programa prvih 5 godina bez naplate. I to vec godinama… vjerojatno ce to sad Milanovic predstaviti kao svoj uspjeh.

Poprilično se razumijem u IT obzirom da se bavim istim 25 godina, sve kolege akademske i poslovne ljude iz IT svijeta koje sam pitao i razgovarao svi se slažu da je ovaj “izlet” bezveze bačeni novac. Hrvatska ne nudi ništa bolje od drugih zemalja, štoviše uvjeti, zakoni i propisi su katastrofalni i Ameri to već znaju.

Ipak je Milanović malo razmislio prije puta, poveo je Mornara i Vargu…
Koji bi to smijeh bio da je poveo Vrdoljaka i Grčića ili kombinacija Opačić Jakovina (ovo me podsjeća na LOTO – puno kombinacija a ni jedna dobitna)…


Poprilično se razumijem u IT obzirom da se bavim istim 25 godina, sve kolege akademske i poslovne ljude iz IT svijeta koje sam pitao i razgovarao svi se slažu da je ovaj "izlet" bezveze bačeni novac. Hrvatska ne nudi ništa bolje od drugih zemalja, štoviše uvjeti, zakoni i propisi su katastrofalni i Ameri to već znaju.

Dobro jutro. Investitori imaju svoje izvore podataka, pogotovo ovako veliki. Ako pogledaju ikoju tabelu konkurentnosti itd. vec u startu vide da smo u nekom rangu s Gvinejom Bisao i tu je prica gotova.

To je kao i onaj put u London, gdje promoviraju HR, a usput istovremeno dizu sve zive poreze. Vjerojatno nam se investitori smiju, jer jedno pricaju, drugo rade.

Jedino sto mi imamo za ponuditi je nesto pametnih mladih ljudi, koji ce otici gdje god te firme jesu i tamo mlatiti pare, a ovdje doci nece nitko od tih firmi, to je teska iluzija.

Neke mini podruznice mozda da, ali da cemo mi biti centar icega, to nikako. Uostalom, za proadju svojih rjesenja ne trebaju neku veliku prisutnost tu.

Da pitoreskni gradic. Ovo se meni pari veca selendra od Prnjavora.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/milanovica-u-gig-harboru-docekali-kongresmen-i-tamburasi-963798

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

New Report

Close