Ikea dolazi u Ljubljanu

Naslovnica Forum Komentari članaka Ikea dolazi u Ljubljanu

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Potpis memoranduma dobar je signal da se u Sloveniju isplati ulagati…Ha ha koje ulaganje? Otvaranje trgovine slovenci ce slaviti kao i mi najavu velikih ulaganj?Pa to je samo jos jedna trgovina sta se tu proizvodi? Nista… Posao ce dobiti opet onaj tko najvise plati ili ima najbolju stelu kao i kod nas..Ne zaboravite da je gradonacelnik. balkanskog mentaliteta

Al neka dobro ce doci penzicima po zimi da se imaju gdje ugrijat kao i kod nas… Sjednu na besplatni bus odu u Ikeu i svrljaju cijeli dan toplo im mogu i sjest u neku udobnu fotelju kao ono zainteresirani kupci i tak projdje dan.. Super Ikea im dojde nesto kao dom penzionera… Jadna smo ti svi mi…. kao mi neznamo napravit takav namjestaj.. Al ne mora bit iz Svedske….

hoće li i im i u ljubljani pomaknuti naplatne kućice i potrošiti 100 milja kuna da naprave nove ulaze na autoput zbog toga da ikea kupi jeftinije zemljište.a oni dolaze da unište i ono malo naše proizvodnje što je preživjela.

sa takvim treba pod uvjetom da barem 10-20 posto proizvoda bude proizvedeno kod nas.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

a jesmo jadni mi iz bivše juge. redaju se na nama jedan po jedan bez prestanka. pa ne znaš koja je jadnija država. slovenci bar imaju visok standard, ako ništa. oni su najbolje prošli, ali i njih se siluje do besvjesti.

...povijest se ponavlja...

Mene ti odlasci u IKEU previše koštaju…bilo _kako bilo, svaki put kupim
dio onog što mi uopće ne treba…a kad stojim u redu u restoranu, pitam se..
zaradi li dovoljno ova robna kuća novaca – da nas časti takvim cijenama hrane i pića?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close