Belgijci zakonom sprečavaju pucanje na poslu, naši poslodavci to pozdravljaju

Naslovnica Forum Komentari članaka Belgijci zakonom sprečavaju pucanje na poslu, naši poslodavci to pozdravljaju

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

“Belgijci zakonom sprečavaju pucanje na poslu, naši poslodavci to pozdravljaju!”
Iz naslova bi se moglo zakljuciti da se radi o revolveraskim duelima po firmama a ne o izgorjevanju (burnout) na poslu. Zasto prevodite ovaj engleski termin, kad je on u originalu preuzet u skoro sve jezike industrijskih zemalja!?

oduran naslov.

ona glasačka manjina naših radnika što se prenapreže više nego što u belgiji mogu zamisliti, “izgaraju” kako bi plaćali nerad u državnom sektoru, a za to nisu krivi naši poslodavci nego besprizorne neradničke klike sisača državnog novca, čega je dio i velik broj novinara, pa zato i zagovaraju marksistički nerad kad god im se pruži prilika.

Malo čudan izraz to pregorijevanje, čudno zvuči i nije primjeren situaciji, pucanje donekle stoji kao izraz za članak. Kako god ipak je to neka vrsta mobbinga, a osobe stvarno podlježu pritisku koji na njih vrši poslodavac, dobra je stvar što je većina poslodavaca normalna pa znaju kontrolirati situaciju, ali ima i poslodavaca i nadređenih osoba u firmama koji zasigurno trebaju potražiti pomoć, pa makar i prisilno jer mobbing[/url] koji čine je i više nego očit, mjenjanje žrtava je konstantno, nikada im ne dosadi prvobitna žrtva, nego pokušavaju i nalaze nove, što je osobina osoba s psihopatskim sklonostima!

New Report

Close