Hrvatski slatkiši vani su hit, ali kod kuće ih ‘topi’ strana konkurencija

Naslovnica Forum Komentari članaka Hrvatski slatkiši vani su hit, ali kod kuće ih ‘topi’ strana konkurencija

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Topit će njih stranci još i.više…pa cokoladicaZivotinjsko carstvo košta skoro 3kn a ima 15g! A u Lidlu solidna od 100g dodje 4,5kn! Pa kako ih ne bi istopilo…

petit beure keksi 24 kn, napolitanke barem 30% skuplje od konkurencije, dorina čokolade preskupe(a milki i kinderu nisu ni do koljena)…nek sve propadne kada se tako drže…

isto vrijedi i za franckov čips

Al zato u Krašu imaju mali dioničari, sindikat, radničko vijeće.ima skupština i vijeća barem 1100…sve ista ekipa i njihova djeca….a tek onda posao. U ponedjeljak kad se dođe na posao idu redom radni sastanci
8:00 mali dioničari,
9:00 sindikalni sastanak
12:00 radničko vijeće
15:59 proizvodnja dorina

Hrvatski slatkiši su u usporedbi s europskom i svjetskom robom na žacelju. To i takve proizvode netko može samo kupiti iz samilosti. Jednom i nikad više.

Dugogodišnja strategija hrvatskih konditora za domaće tržište: prodavati nekvalitetne proizvode s najjeftinijim sastojcima po visokim cijenama, uzdajući se u kvazi-kampanje poput “kupujmo hrvatsko” i nepismenost prosječnog hrvatskog kupca kojem je deklaracija proizvoda i dalje nerazumljivi sitni tekst.

RMG vidi se da nemaš pojma o čemu pričaš. zvečevo i kandit prodaju najkvalitetnije čokolade koje se kod nas mogu kupiti. to što si ti neuk je druga stvar. pojma nemaš što jedeš.
a ovi što stalno spominju lidl, pa dajte više odrastite. zar si u dubaiu ne mogu priuštiti lidl čokoladice? ali ih ne žele.

...povijest se ponavlja...

pišete gl.uposti, dućani su puni poljsko/srpsko/makedonsko/bosanskih slatkisa koji k.rca ne valjaju, ali baš doslovno sami šećer i to je to. Hrvatski su za njih svemirski brod.

Ovi kvalitetom jednaki ili možda nešto bolji iz zapadne europe, su i cijenom isti ili većinom skuplji


pišete gl.uposti, dućani su puni poljsko/srpsko/makedonsko/bosanskih slatkisa koji k.rca ne valjaju, ali baš doslovno sami šećer i to je to. Hrvatski su za njih svemirski brod.

Ovi kvalitetom jednaki ili možda nešto bolji iz zapadne europe, su i cijenom isti ili većinom skuplji

kompa, makedonski i bosanski, a i poneki srpski slatkiši prilično su kvalitetni. problem je šrot iz njemačke i poljske i bugarske (milka) koje naši neuki potrošači kuju u zvijezde. kažu finije im…kako i neće kad je to sami šećer – a šećer je ovisnost, fino nam je slatko…takvi kojima je to fino u životu nisu jeli pravu čokoladu.
naravno, nisu ni naše čokolade sve iste. recimo kraš se meni više okusom uopće ne sviđa, dok su kandit i zvečevo fine čokolade, s time da zvečevo smatram daleko najkvalitetnijom čokoladom kod nas.

...povijest se ponavlja...

“kompa, makedonski i bosanski, a i poneki srpski slatkiši prilično su kvalitetni”

ne bih se složio, neusporedivo lošiji od hrvatskih, to je meni nejestivo

Nedavno u košari s kratkim rokom vidim….malu bombonjericu AMELIE …..
Budući da sam bolesna na te stvari….kupim…tih par dana do kraja roka, nema se šanse pokvariti….!!

Odlične dražeje…..i pogledam…pa , tko to proizvodi..prekrasno unutarnje pakiranje, onako staviti na stol- dražesno …… KANDIT D.O.O. ?????

Naglasak na D,O,O, ! ? Može mi netko pojasniti- kako je to moguće
e da KANDIT d.d. -ima registriranu pod tim nazivom firmu D.O.O, i čije je to firma da ne tražim u sudskom registru….s ovako prekrasnim pakiranjem i proizvodima za izvoz …? hvala.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

New Report

Close