Putin ismijao sankcije EU i SAD-a

Naslovnica Forum Komentari članaka Putin ismijao sankcije EU i SAD-a

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

auuu šta ih je ismijao, jel to milanović dobiva konkurenciju za naslov najboljeg stand up komičara među političarima?

Zaboravljaputin da je ne tako davno rusija bankrotirala. Mogla bih se povjest ubrzo ponovit a sve zbog Putina i njezovih osvajackihapetita.. Pa nije mu ovo srednji vijek… Ah da svi rusi treba da zive u jednoj drzavi nekako mi to poznato…

Drapat će se Putin i gdje ga ne srbi.Ne Srbi.

I tako su SAD natjerali EU da uđe u klinč s Rusima. Amerika od ovog neće imati štetu, dok će Europa ovim sankcijama šteti više sebi nego samoj Rusiji. Shvatit će to tek kad Rusi budu uveli protusankcije i kad obostrane sankcije budu ukinute. Onda će im trebati prilično vremensko razdoblje da se opet vrate na staro a povjerenje će biti trajno narušeno. Nije ovo prvi put da SAD profitira na račun drugih tako da ih zavadi. Ovi u EU-u ne samo da su najobičnije sluge i ulizice SAD-u već su i nevjerojatno instrumentalizirani od strane istih što upućuje na to da i nisu baš najbistriji.

RMG –PO grbu se vidi tvoja politička orjrntacija,međutim stvarnost je jako drugačija.Prvi put nakon Hitlera se pojavio Hitler.Ako baš hoćeš Putin kopira i Hitlera i Miloševića.Pa svi realni to vide osim KGB-ovaca i aboliranih koji vide neku statisfakciju za poraz 1995.

New Report

Close